Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hunorr kérdése:
Együtt vagyunk de suliban mintha idegenek lennénk. Mit tegyek hogy jobban bízzon bennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék ehhez kérni....Sulin kívül semmi baj nincs a kapcsolatunkkal. De suliban találkozunk megöleljük egymást, meg puszilom aztán semmi...ott állunk egymás mellet mint farok a lakodalomban míg más párok ölelkeznek stb...Még hozzám sem szól szinte csak ha kérdezem néha még akkor sem. Tök szomorúnak látom...Nem tudom, mit tegyek..??!Ez nekem annyira szar érzés. Ha megkérdezem hogy bántja-e valami? Akkor sem érkezik rá válasz csak az hogy nem...Pedig látszik hogy valami bántja...Sulin kívül nyitott, bőbeszédű, mosolygós... Facebookon is becézget amúgy meg nem!Nem értem :'( Lehet velem van a baj nemtudom...Várom a válaszokat!! Nagyon köszönöm. 18/F2014. febr. 12. 17:54
1/6 anonim válasza:
Görcsöl a suliban.Normális dolog,legalábbis szerintem.
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj,lehet csak zavarban van! :))
De nem lehet,hogy van valaki más a dologban,aki előtt nem akarja nyilvánosságra hozni,hogy együtt vagytok?
3/6 A kérdező kommentje:
Tudja mindenki hogy együtt vagyunk. A Barátnői piszkálják folyton szünetekben...ezt nem értem miért kell piszkálni. Tudom hogy viccből de akkor is...Bár igaz...14-15 évesektől mit vár el az ember.
2014. febr. 12. 18:15
4/6 anonim válasza:
A mi sulinkban is volt egy ilyen, de azok mintha észre se vették volna egymást. XD Szánalmas volt.
5/6 1112 válasza:
Szégyenlős, és nem akarja kiteregetni a kapcsolatotokat mindenki elé. Neki ez olyan full intim dolog, és ez érthető is; hogy nem akar ebbe belevonni másokat a kettőtök kapcsolatába, hogy bámuljanak titeket, mikor egymáshoz simultok, mert más tényleg ne bámulja már!!:)
6/6 A kérdező kommentje:
Végülis igaz...Köszi ment a zöld pacsi
2014. febr. 12. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!