Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ex vagy az új pár? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex vagy az új pár? Hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Adott az ex,2 évig voltunk együtt,nagyon szerettem,csodáltam,felnéztem rá,de a vége felé sokat kételkedett bennem,mindenkire betegesen féltékeny volt,végül belátta feleslegesen,mert nem volt oka rá,beleuntam,halványodtak az érzések,hogy ezt l kapom mikor én mindent megteszek...feltűnt egy srác teljesen elvarázsolt,az exxel szakítottunk,a sráccsl találkozgattunk,minden happy,rózsaszín köd,amíg az ex meg nem látott vele...azóta nem találom a helyen,eszembe jut a sok emlék,de nem ő maga hiányzik,hanem amiket együtt csináltunk és akármilyen volt mindig mellettem állt,a jelenlegi párommal keveset is vagyok együtt a munkája miatt,és azt veszem észre egyre kevésbé bánom,sokat gondolok az exre,de vele a szex sem működött és a féltékenység megölt..az újjal brutális a szex,de keveset van velem,mondta,hogy szeretne közös albérletbe menni,tényleg látom,hogy szerelmes,de én nagyon sokat töprengek mi legyen..hiányzik,hogy az ex mindig mellettem volt,biztos pont volt..lehet jobb lenne,ha nem is beszélnék az exemmel,mert ilyenkor remegek meg abban mit is akarok.. ti hogy döntenétek??

Hiányzik a biztonság,társaság,sok csavargás,emlék,de a rossz szex,féltékenység nem. Elkápráztat,hogy az ex még így is engem akar miután mással látott,de a jelenlegivel jó a szex,és jó vele lenni,csak valamiért nem tudom közel engedni az ex miatt..:(

2016. febr. 25. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az új. Ha vele nem működik, akkor pedig a következő.
2016. febr. 25. 10:17
 2/7 rrrrrreennnnn ***** válasza:
84%

Èn azt gondolom, hogy egyik sem:-(

Az ex pàroddal a szex nem volt jô, ami valljuk be, fontos egy kapcsolatban. A féltékenysége nemigen vàltozna.

Az ùjnàl pedig érezhető a soraidbòl, hogy valami hiànyzik...

Ha igazi lenne a dolog, nem töprengnél, semmi rossz érzés nem fészkelné magàt beléd.

Ùgyhogy egy harmadik... De előtte légy egyedül kicsit:-(

2016. febr. 25. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Az ex biztos nem... nem "még mindig téged akar, miután mással látott", hanem pont, hogy olaj volt a tűzre a féltékeny természetének, hogy mással látott. Azt is írod, hogy nem ő maga hiányzik, magyarán inkább egyfajta életérzés hiányzik neked, ami abban a kapcsolatban megvolt, a sok együttlét. Szerintem pokol lenne előbb-utóbb, ha visszamennél hozzá.

Vagy megbecsülöd, ami az új kapcsolatodban van és megpróbálod kihozni belőle a legtöbbet, olyan dolgokat is, amik hiányoznak, vagy pedig ez a kapcsolatod sem lesz az igazi. Az exedet ne keresd benne, az biztos. Ha nem ad számodra eleget, nem tudod eléggé értékelni a mostani párod, akkor pedig jobb ha őszinte vagy magaddal és vele is.

2016. febr. 25. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

1.Az újjal mióta vagytok együtt? miben jobb a szex?

2.Az exel mit értünk rossz szex alatt?

3.Az ex hogy van veled most?

4.Hány évesek vagytok?

2016. febr. 25. 11:51
 5/7 A kérdező kommentje:

1 Hónapja vagyunk együtt,azért jó,mert vad az ágyban,teli van szenvedéllyel,az ex pedig mimóza.

Én 22 a jelenlegi párom 34

2016. febr. 28. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
hát miért nem mondtad neki h ne olyan legyen vagy akkor vadulj te hátha kedvet kapott volna :D :D
2016. febr. 29. 00:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Sex kell, amin bármikor lehet változtatni, vagy egy olyan ember aki akkor is szeret és ad neked esélyt vele való kapcsolatra mikor mással is már kipróbáltad( nem csak sexet ofc).
2016. febr. 29. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!