Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan döntenétek?
A barátom(22) tegnap megkérdezte, hogy nem akarok-e én is menni vele meg a barátaival nyáron külföldre. Most kell döntenem, mert a jegyeket megvenni, meg a legfoglalni mindent most kell.
Én nagyon szívesen elmennék velük, de ami kicsit aggaszt az az, hogy még csak 3 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon jól megvagyunk, nem veszekszünk, pedig majdnem minden nap egymásnál alszunk és szinte minden szabadidőnket együtt töltjük. Én nagyon komolyan gondolom vele ez a kapcsolatot és ezek szerint ő is.
Elmondtam neki is, hogy mi aggaszt. Erre az volt a válasza, hogy ezt soha se tudhatom biztosan, még ha több éve járnánk, akkor is megvan rá az esély, hogy esetleg szakítanánk közben, amiben teljesen igaza van.
Szóval ti mit csinálnátok?
L/18
Hát számomra azért nem kevés pénz, de ki tudom nagyobb gondok nélkül fizetni
7-8 nap
Ha a baratait sem zavarja hogy a csaja vele log akkor igen, elmennek. De ha "pasis buli" akkor nem mert az mar ugy nekik nem az igati ha egy baratno is ott van es mindenkinek kell a szemelyes ter.
21/L
Néhány szempont:
-Ha a kapcsolat jól alakul, és ő épp készülődik az utazásra, te meg most nemet mondasz, nagyon rosszul fogod magad érezni, hogy akár mehettél volna vele is...
-Bárhogy is alakul a kapcsolat hosszú távon, azt az élményt senki nem veszi elő tőled
-Ha nem húzzátok ki valami miatt nyárig, még akkor is lehet valami megoldást találni szerintem, de ezen ráérsz akkor aggódni, ha ilyen helyzetben leszek - előre felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!