Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Hogyan döntenétek?
A párom az egyetem elvégzése óta,immár 5 éve dolgozik egy cégnél. A héten hatalmas lehetőséget kapott,előléptetési lehetőség,nagy fizetéssel,nagy presztizzsel. Ezért tanult egész idáig. De van 2 gond ezzel: 1. Állandó éjszaki műszak lenne. 2. Ha nemet mond sanszos,hogy többet nem kap idehaza ilyen lehetőséget.
Ha elvállalja,mikor és hogyan találkozunk? Én nappali munkát végzek,gyakorlatilag jövet-menet elkerülnénk egymást.
Mások ezt,hogy oldják meg? Félek,rámegy a kapcsolatunk,mert nekem kell a partnerem társasága.
9-re érne haza,akkor én már úton vagyok,délután 6-kor indul.
Ha nincs túlórám sacc/kb. 1-1,5 órát találkoznánk. :(
Néha hétvégézném is kell.
nincs olyan előléptetés ahol csak éjszakai munkával előre lehet jutni. én dolgoztam csak éjszakai műszakban aminek vannak előnyei, de vagy hogy előrelépés lenne vagy arra lehetőséget adna az teljesen kizárt. ha nem tud nappaliba kerülni a további előmenetele lezárult.
tehát ez valószínűleg csak ideiglenes éjszakai meló.
én nem fogadnám el. rengeteg lehetőség van az ember előtt pláne fiatalon
3.-nak.
Energetikai szakterület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!