Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy a közlekedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a közlekedési eszközökön mást se hallani a lányok szájából azon kívül, hogy mennyit isznak hétvégén?

Figyelt kérdés
Sajnos ez nem korhoz kötött. Láttam 16 évestől egészen 40-ig. Ha ez így van, akkor már normális lányt, akivel el lehet menni múzeumba, könyvtárba, koncertekre, kirándulni, már nem is lehet találni.
2016. febr. 24. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek #9-edikkel, lehet hogy valaki szokott inni, vagy bulizni néha, de egy villamoson elkapott párbeszéd-foszlány nem egy önéletrajz. Talán a fiú/lány, aki a haverjaival viccelődik a buszon egy átdorbézolt este után, valójában egy összetettebb személy, épp mint te vagy én, vagy bárki más. :)
2016. febr. 24. 23:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Azta, én kb ugyan ezt hallom pasiktól, kiegészítve azzal, hogy ki volt meg nekik, meg hogy kit "sunáznának".

Ok, hogy tisztességes legyek, a sunázás szót nem hallottam már vagy fél éve (kipusztult a köztudatból?) de más szavakkal kifejezve még mindig él a téma.

Elég nehezen tudok haragudni a bulizó lányokra, miközben (egy kocsmától nem messze lakva) rendszeresen tanúja vagyok a részeg férfiak tombolásának. Van ordibálás, verekedés, károkozás, alázás minden mennyiségben, és miattuk félek az utcára lépni, nem pedig a részegen nevető, énekelgető lányok miatt.

Persze saját magamról állítanám ki a szegénységi bizonyítványt, ha ezek alapján lenézném az egész férfi nemet, bármilyen sokan legyenek is az ilyenek.

(Mellékesen megjegyezném, hogy én sem találok olyan társat, aki szívesen járna velem színházba, ami pedig tini korom óta hatalmas szenvedélyem. Most kezdjek rá én is arra, hogy milyen kulturálatlan tuskók a pasik?)

2016. febr. 24. 23:50
 13/13 anonim ***** válasza:

A hétvégi iszogatás miért zárja ki a múzeum/könyvtár/stb látogatást? o.O

Néha bizony megesik, hogy lecsúszik némi alkoholos itóka a hétvégén, mikor végre olyan közegbe kerülök, hogy elengedhetem magam. Néha jól esik, hogy megiszok 1-2-3-akárhány sört, esetleg némi töményet, miközben a haverjaimmal megvitatjuk a világ nagy dolgait, viccelődünk, énekelgetünk, és üvölt a metál a háttérben.

Emellett ha időm engedi, akkor imádok múzeumba járni, könyvtárba mondjuk inkább csak tanulni szoktam, de amúgy napi kb 8 órákat simán olvasok, koncerteket is imádom (klasszikus zenét is és modern zenét is), és jó időben szívesen elmegyek kirándulni is szép helyekre, erdőe túrázni, vagy várost nézni, szeretem a szép régi épületeket.

Miért csak végletekben tudsz gondolkozni, kérdező? Lehet valaki kulturált attól, hogy néha bulizik kicsit.

Mellesleg nem tudom, hol laksz, én Pesten - mikor épp nem zenét hallgatok - a korombeli lányokat legtöbbször arról hallom beszélgetni a villamoson, hogy melyik tantárgyat mennyire szeretik vagy nem szeretik, miért szemét a tanár, mit kéne tanulni, esetleg valami párkapcsolati krízist elemeznek ki.

Szóval annyira azért nem elkeserítő a helyzet, mint amilyennek te lefested a kérdésben. :)

21/L

2016. febr. 25. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!