Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban gáz lenne 24 évesként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban gáz lenne 24 évesként olyannal lenni, akinek nincs még pl kocsija?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, eddig egy komoly kapcsolatom volt, most alakul a második. Rendes a fiú, dolgozik 18 éves kora óta, fejlődik a szakmájában folyamatosan (szakács), de nem jön jó anyagi körülmények közül, ennél fogva nincs még pl. kocsija. Kisvárosban élünk, ahol mindenki tud mindenkiről mindent... Ma tudta meg anyum, hogy kivel randizgatok és teljesen kiborult, hogy nem azért nevelt, hogy egy ilyen "csóróval jöjjek össze, akinek csak biciklije van"... Valóban ennyire gáz lenne, ha valakinek nincsenek saját anyagi tulajdonai 24 éves korára? Ez eddig bennem nem vetődött fel, eléggé meglepett...
2016. febr. 23. 16:16
1 2
 11/18 Költőnő? ***** válasza:
bocs, de ha itt vki gáz, akkor az anyád
2016. febr. 23. 16:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Miért gáz? Ráadásul ez az autó téma nem is olyan, amin nem lehet változtatni...
2016. febr. 23. 16:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezt arra írtam, aki azt írta, hogy igaza van anyumnak
2016. febr. 23. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
hát, anyukádnak a pénz jelenti a szeretet, helyedben szólnék erről apádnak, csak hogy tudja.
2016. febr. 23. 17:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Anyukádnak volt ennyiidősen kocsija, amit önerőből szerzett? :D

Ha meg Marutia vagy Trabantja lenne a srácnak, akkor meg az lenne a gond. :D

2016. febr. 23. 19:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Milyen az anyagi helyzetetek? Anyukád neked is autót vásárolt? Vagy csak az elvárások vannak és jöjjön valaki aki megkereste a pénzt és alád tol mindent?
2016. febr. 23. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:
10es te ultra nagy mazsola vagy,neked max biciklin a helyed nem motoron....
2016. febr. 24. 06:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Anyukád ezt gondolja, joga van hozzá. De azt neked kell eldöntened, hogy akarsz-e a fiúval együtt lenni.

Én 28 éves fejjel járok olyannal, akinek nincs kocsija. Sőt jobbat mondok: amikor összejöttünk, szó szerint semmije sem volt. Anyukámtól én is megkaptam, hogy mit akarok tőle, milyen életem lesz így. De nincs igaza. Két fiatal, igyekvő ember jó életet tud összehozni. A hozzáállás sokkal többet számít, mint a pillanatnyi javak. Ha ő hajt és küzd, akkor 5 év múlva ő fog menő kocsival furikázni, míg az, aki megvette 20 évesen a kiskocsit és öli a pénzt a szervizelésébe, lehet 5 év múlva is ugyanazzal fog járni.

2016. febr. 24. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!