Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm szeret játszadozgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szeret játszadozgatni a fiúkkal. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm azert hagyta el az 5 eves kapcsolataban levo szerelmet, mivel fiatalnak erezte magat (20) es meg bulizni, kavargatni szeretett volna. Pedig nagyon szerelmes volt a parjaba. Azota rajott hogy meg mindig szerelmes bele, hogy o leszna ferje, es vissza akar menni hozza.

Errol beszelgettunk a parommal, es mondtam hogy valamilyen szinten megtudom erteni a lanyt, fiatal: tapasztalni akart. De en 100% ezert nem hagynam el a baratnom.

Neki a valasza azvolt hogy o teljesmertekben megerti a lanyt. Mikor kerdeztem, hogy es igy is fog cselekedni, aztmondta nem, soha, ne feljek.. Majd kesobb felhozta hogy szeret jatszadozgatni a fiukkal. Szepen felvezette hogy szereti olelgetni oket, es elhitetni hogy van eselyuk.

Peldaul ha a metron ul, es egy srac szembe vele szemezget vele, akkor a baratnom elvezi es visszaszemez, majd mikor mar nagyon "forro a helyzet" leszall. De ilyenkor elvileg mindig ottvan a tudat hogy en vagyok neki es hogy nemkell felniev.

Mit gondoltok? En mar most erzem, hogy valoszinuleg a baratnom sem akar lekotelezodni ilyen fiatalon (20 alatt), es valoszinuleg ha elhagy egyszer az azert lesz mivel egy ilyen "szemezgetes, jatszadozas"bol kialakul majd a szerelem es engem megun..

A kerdesem tehat.. Nektek volt hasonlo tapasztalatotok lanyokkal? Mi lett a vege?

2016. febr. 22. 06:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Naszoval fejlemeny.. Mostmar vegleg leesett mi is a helyzet. A baratnomnek valoszinuleg kisebbsegi komplexusa van, es eretlen meg sok helyzetben: peldaul problema megoldasban. Akarhanyszor felvetem neki kemenyen-gyengen hogy bant az amikor pl feltekenysegre okot ado dolgokat mondd, neki a reakcioja mindig valami semleges dolog.

Pl ma, leirtam neki kemenyen hogy bant, erre a valasza hogy "igazad van. Okes *sziv emoji*"

Kerdezem, kicsit sem bant amit leirtam neked?

Erre o: nem ertelmeztem, este nemtudtam aludni

...

Majd ma reggel talalkoztam vele eloben, mondom neki h a problema megoldas koztunk valamiert mindig ottlyukad ki hogy VAGY en leszek a hibas megha o is az VAGY nem ert meg semmit. Erre o: de meg kicsik vagyunk ehhez. Mondom neki hogy nem, megkene tudni oldani a problemakat, mire o: nem nem nem nem (gyerekes durcival)

... Neha elgondolkozom hogy megeri ez nekem hogy "felneveljem"-e

2016. febr. 23. 07:30
 12/18 A kérdező kommentje:

Azota volt egy vitank, ami azert alakult ki mivel terveztuk h lemegyunk egyutt rokonaimhoz, de sokallta a penzt, en azt mondtam erre hogy akkor en lemegyek egyedul /mivel mar nagyon reg nem lattam oket, hala anyamnak aki depresszios es elb...ta a csaladi osszejovetelt multkor/

Erre kiakadt es elhordott mindennek, orakon keresztul. Masnap lenyugodott de bocsanatot nemkert.

Ma talalkoztam vele es megprobaltam megbeszelni a dolgokat, de ugyerzem ilyen szituaciokban vele mint egy gyerekkel.

Szoszerint ki is mondja: "szeretnem ujra gyerek lenni, hajamat fonni ket coffba, babakkal jatszani"

Mondom neki hogy komoly temakrol van szo, erre o: "jo jo hallgatlak csak segits hogyan oldjuk meg?? Szeretnelek mar olelni"

...

Mintha megsem ertene amit mondok, annyira eretlen meg.

De azert meg adtam neki egy utolso eselyt.

Megigertettem vele hogy tobb ilyen nemlesz hogy tuldramaz valami kis dolgot es ezert kiakad es fenyeget es bant,.. Megigertettem vele a kapcsolatunkra eskuszve. Szoval ha megszegi, akkor vege. Remeljuk eszhez tert, bar oszinten szolva amennyire ismerem nemhiszem. Sajnalom szegeny lanyt.

2016. febr. 26. 06:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem jol adtam at t
2016. febr. 26. 06:21
 14/18 A kérdező kommentje:
*nem jol adtam at, lehet nemlatjatok a pelda alapjan hogy eretlen, de tenyleg az.
2016. febr. 26. 06:23
 15/18 Költőnő? ***** válasza:
De, tisztán látható, hogy gyerek még. Ezt neked kell tudni, hogy neked mit ér meg az egész, de azért azt tudd, hogy az ember ritkán "nevel" magának.
2016. febr. 26. 08:18
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem szoszerint, nem vagyok en neki vmi szuloje h neveljem:D de minden ember akivel talalkozik egy szemely az eleteben, valamilyen szinten neveli.

Az a vicces hogy kozben o bulizos tipus, van millio bebaszos sztorija, cigizik neha neha..

De kozben fel a sotetben, gugyog neha mint egy baba, ertetlenul all a komoly temakhoz..

Jo ember, tudom jol, de mellette eretlen is.

Nekem megeri-e? Megeri hogy adtam neki meg egy eselyt. Ha valahogy elrontja, hat.. Akkor vege. Majd idovel felno, es szep elete lesz. Remelem nemfogjak a fiuk kihasznalni az eretlenseget/naivsagat. Rossz belegondolni

2016. febr. 27. 15:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett végül?
2016. máj. 8. 20:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez a " de ugye hagyjuk egymást élni" szöveg ez valami rettenetes az én szememben.

Nagyon éretlen, elképzelhető, hogy volt valami gyerekkori traumája is ami miatt nem képes szembenézni komoly témákkal, és mint hülye dedós reagál ilyenkor...

Az én párom(40) is szokott ilyen hülyén reagálni, és én rosszul tolerálom... Nem én vagyok az anyja, hogy értelmes felnőtt emberré neveljem, ami a saját anyjának nem jött össze, mert ő is imbecilis...

Neked kell tudnod, ismerned őt eléggé, hogy lásd mit tudtok ebből kihozni későbbre. Mennyire éri ez meg neked energia és idegszálak szintjén.

Ajánlott irodalom: Eric Berne emberi játszmák.

2017. dec. 24. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!