Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi számít tiltott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi számít tiltott kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

mi az, ami tilos, és mi az, ami szabad.

(pl. korkülönbség, tanár-diák kapcs., ilyenek)

2016. febr. 21. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Kiskoru vs nagynagykoru.. Gondolok itt 14 ev alattira
2016. febr. 21. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Törvényileg:

gyermekkorú (14 és alatta) nagykorúval, tanár-diák, vagy ha valamelyik fél erőszakot alkalmaz.

Átvitt értelemben:

A főnök lánya, a maffiavezér lánya, a gigolo csávó, migránsoknak az a hordázós rétege, prostituáltak, szélsőségesen vallásosok.

2016. febr. 21. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
haver,barát,barátnő exe helyzet függő
2016. febr. 21. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Összejöttem a húsz évvel idősebb orvosommal,aki akkor még nős volt.Szerintetek ez elég tiltott volt? :-D
2016. febr. 22. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nős férfival kapcsolat. Persze van akit nem zavar, az én lelkiismeretem nem bírná.
2016. febr. 22. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:
boxer apa, tacskó anya.
2016. febr. 22. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor lelkiismereti okokból gondolom lemondanál életed szerelméről,aki viszontszeret és a boldogságról és hagynád,hogy egy olyan házastárs mellett legyen üres az élete,aki nem érdemli meg,miközben mindketten nagyon szeretitek egymást és összeilletek?
2016. febr. 23. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Lemondtam egy nagy szerelmemről,mert tudtam,hogy fontos neki a családja,a gyereke,ha nem is úgy szereti a feleségét,de szereti. Tönkretenni egy családot azért,hogy te boldog lehess....sose lehet tudni,hogy téged nem fog-e ugyanúgy elhagyni. Egy idő után belegondol a férfi,hogy megérte e egyáltalán mindent feladni. Biztos én vagyok a hülye,de bízok benne,hogy találok valakit,aki nem foglalt és tudom annyira szeretni mint ahogy Őt szeretem.
2016. febr. 23. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!