Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem voltam még soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem voltam még soha szerelmes?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, több hosszú, sokéves kapcsolaton túl, de ha őszinte akarok lenni magamhoz, soha nem voltam még szerelmes. Soha nem éreztem azt a ellenállhatatlan vonzást, bizsergést, izgalmat, amit a szerelemmel szoktak társítani.

Miért vagy ez? Lehet, hogy valaki fizikailag képtelen szerelmes lenni?

2016. febr. 13. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
nagyon el vagy rontva ,te, csaj :P
2016. febr. 13. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte mindenki képes rá, csak kevés emberrel adatik meg ez az érzés.Amúgy a lényeg, hogy hidd el, hogy a másik az akit te elképzeltél. De olyan ember legyen az, akit tényleg alkalmas erre, mert ez nem csak rajtad fog múlni. Volt barátnőm sem volt előttem szerelmes, de úgy beleszerettünk egymásba mint a fene :) . Azonban én elszúrtam, mert a szerelem elvakított, és utána jöttem rá, hogy nem ő az akire szükségem van, hiába gyönyörű. És most fáj.
2016. febr. 13. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Én se voltam még sose. Pedig én még nálad is öregebb vagyok.
2016. febr. 13. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!