Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyit bír ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit bír ki egy kapcsolat, ha valaki igazán szerelmes?

Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz?! Odaégetett vacsi? Összehányt kanapé? Megcsalás?
2016. febr. 10. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben csak az egyik az, nem sokat.
2016. febr. 10. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Sokat ,keveset, többet,közepesen sokat?

Erre a kérdésre mégis milyen választ vársz konkrétumok nélkül?

2016. febr. 10. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindent kibír és mindenen felülkerekedik kivéve ha a másikat nem tiszteljük, nem becsüljük, becsapjuk, megcsaljuk, hazudozunk neki és minden ilyesmi. Minden más csak háttérzaj....
2016. febr. 10. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én elnéztem neki a kalandjait és most is elnézném, mert bevallotta, megtisztelt, felvállalta, hogy nem monogám, ha nem vallotta volna be, kuka lett volna. Azt már nem néztem el, amikor bántalmazott testileg.
2016. febr. 10. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatnak két résztvevője van és annyit bír ki amennyit a gyengébbik fél bír.
2016. febr. 11. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!