Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyit bír ki egy kapcsolat, ha valaki igazán szerelmes?
Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 22:21
1/6 anonim válasza:
Mire gondolsz?! Odaégetett vacsi? Összehányt kanapé? Megcsalás?
2/6 anonim válasza:
Amennyiben csak az egyik az, nem sokat.
3/6 anonim válasza:
Sokat ,keveset, többet,közepesen sokat?
Erre a kérdésre mégis milyen választ vársz konkrétumok nélkül?
4/6 anonim válasza:
Szerintem mindent kibír és mindenen felülkerekedik kivéve ha a másikat nem tiszteljük, nem becsüljük, becsapjuk, megcsaljuk, hazudozunk neki és minden ilyesmi. Minden más csak háttérzaj....
5/6 anonim válasza:
Én elnéztem neki a kalandjait és most is elnézném, mert bevallotta, megtisztelt, felvállalta, hogy nem monogám, ha nem vallotta volna be, kuka lett volna. Azt már nem néztem el, amikor bántalmazott testileg.
6/6 anonim válasza:
Egy kapcsolatnak két résztvevője van és annyit bír ki amennyit a gyengébbik fél bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!