Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek/Nők : Igaz-e az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sidd kérdése:

Hölgyek/Nők : Igaz-e az az állitás, hogy a Nők életükben csak egyetlen férfit képesek igazán, szerelemből szeretni?

Figyelt kérdés

"Mint a mesékben; amig meg nem haltak"!?

Akiről évekig azt hitte,hogy Ő lesz a nagy Ő.Aztán annak végeszakadt, mert a férfi kilépett(mert nem gondolta elég komolyan) a Nő által igaznak hitt kapcsolatból.A nő nagyot csalódott.

Képes lesz újra szerelembe esni?

2016. febr. 11. 13:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen és nem. Többször érezhet bárki még egy nő is szerelmet, de az a tapasztalatom, hogy azért van, ami minden mást felülmúl, és ha valaki ezt megtalálja, azt akkor sem fogja más felülmúlni, ha valamiért nem tart(hat) örökké és másba is lesz még szerelmes, de úgy még egyszer nem.
2016. febr. 11. 14:51
 12/20 anonim ***** válasza:

Elolvashatod nyugodtan, ha szeretnéd akkor is leírom 😊

De pontosan ezektől az emberektől áll föl a hátamon a szőr, mint például, Te vagy!

Ha nem hiszel benne és nem érzed fogd be a kis szádat és élvezd, az olyan magatehetetlen embert, mint amilyen Te vagy😊

Azért, mert Te még nem szerettél őszintén és tisztán egy embert, akkor rossz úton jársz 😊

2016. febr. 11. 14:54
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem semelyik "csak egy van az életben" típusú állítás nem igaz. Mindig van egy új lehetőség, csak azért mondják ezeket, mert kényelmes ilyesmivel takarózni azoknak, akik padlón vannak, és lusták/félnek felkelni, meg azoknak, akik lusták/félnek kilépni egy rossz kapcsolatból. Meg ez megnyugtatja azokat is, akik nem biztosak a partnerválasztásukban, hogy "ja, de, biztos ő lesz az igazi, mert csak egy ilyen vanm az életben". Szóval ezek csak nagyon szép szavak, de nem igaz. Az élet nincs előre kiszámolva, nincs megszámolva, hogy milyen élményből hány lesz.
2016. febr. 11. 14:58
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es :

Szerintem te félreértetted !

Ez a kérdés kizárólag női szemszögből volt felvetve.

"folyamatábra"

Nő szerelmes -> (ex)Férfi kilép a kapcsolatból -> Nő csalódott -> Nő talál új pasi (én) -> Nő lehet újra szerelmes? Tud-e újra bizni és igazán szeretni ?

Ennél egyszerűbben nem tudom neked felvázolni :D

+ nem tudom miből szűrted le,hogy én nem vagyok képes szeretni...

2016. febr. 11. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Majd az Úr megbocsát mindenkinek!

(Isten)

2016. febr. 11. 17:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz. Az aktuális szerelem mindig felülmúlja az előzőeket minden téren. Anélkül nem is tudnék újból szerelmes lenni!
2016. febr. 11. 20:37
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, a 12es nekem irta. Probál buszke lenni arra, hogy naiv mint egy kislany, es szerinte en tuti boldogtalan vagyok, es emiatt tartom naivnak

Ami meg a te ugyed illeti. A valasz az, hogy kepes lehet persze szeretni teged is.

Az, hogy mennyire van jovoje a kapcsolatnak, leginkább azon mulik, milyen a csaj előélete. Ha túl sűrű ilyen téren, akkor sok jóra ne számíts. Ellenkező esetben bármi előfordulhat.:-)

2016. febr. 11. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Kérdező..igen, tud szerelmes lenni. Az ex után én is borzasztóan csalódott voltam, mert derült égből villámcsapásként ért a dolog. Előtte 1 héttel még lakásokat nézegettünk, majd közölte, hogy már nem szeret. Hurrá.

Fél évre rá összejöttem a párommal és sokkal jobban szeretem, mint eddig bárkit. Remélem sikerült életben tartania a kapcsolatot, nem megy ez is a süllyesztőbe, de csak azért, mert csalódott voltam az ex után, nem jelenti, hogy ne tudnék újra bízni, vagy akár szerelmesnek lenni.

Azzal a sráccal együtt éltünk, közös életet terveztünk, és a kommunikáció hiányát, ami végül az ő érzelmei elmúlásához vezetett, más probléma nem is volt.

A párom ugyanilyen, azt leszámítva, hogy vele mindent meg tudok beszélni és ha valami bántja, akkor nem söpri a szőnyeg alá és gyűjtögeti magában.

És épp emiatt, sokkal jobb a kapcsolatom vele, és sokkal jobban szeretem. Arról nem is beszélve, hogy én is sokkal szeretettebbnek érzem magam.

Add meg neki a bizalmat.. legalábbis ok nélkül ne legyen az ellenkezője.

2016. febr. 11. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem igaz.
2016. febr. 11. 22:07
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi 18-as :)

Rajta vagyok. Mindent megadok neki ami a boldogsághoz és a bizalomhoz kell(het).

2016. febr. 12. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!