Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/Nők : Igaz-e az az állitás, hogy a Nők életükben csak egyetlen férfit képesek igazán, szerelemből szeretni?
"Mint a mesékben; amig meg nem haltak"!?
Akiről évekig azt hitte,hogy Ő lesz a nagy Ő.Aztán annak végeszakadt, mert a férfi kilépett(mert nem gondolta elég komolyan) a Nő által igaznak hitt kapcsolatból.A nő nagyot csalódott.
Képes lesz újra szerelembe esni?
Elolvashatod nyugodtan, ha szeretnéd akkor is leírom 😊
De pontosan ezektől az emberektől áll föl a hátamon a szőr, mint például, Te vagy!
Ha nem hiszel benne és nem érzed fogd be a kis szádat és élvezd, az olyan magatehetetlen embert, mint amilyen Te vagy😊
Azért, mert Te még nem szerettél őszintén és tisztán egy embert, akkor rossz úton jársz 😊
Kedves 12-es :
Szerintem te félreértetted !
Ez a kérdés kizárólag női szemszögből volt felvetve.
"folyamatábra"
Nő szerelmes -> (ex)Férfi kilép a kapcsolatból -> Nő csalódott -> Nő talál új pasi (én) -> Nő lehet újra szerelmes? Tud-e újra bizni és igazán szeretni ?
Ennél egyszerűbben nem tudom neked felvázolni :D
+ nem tudom miből szűrted le,hogy én nem vagyok képes szeretni...
Majd az Úr megbocsát mindenkinek!
(Isten)
Kérdező, a 12es nekem irta. Probál buszke lenni arra, hogy naiv mint egy kislany, es szerinte en tuti boldogtalan vagyok, es emiatt tartom naivnak
Ami meg a te ugyed illeti. A valasz az, hogy kepes lehet persze szeretni teged is.
Az, hogy mennyire van jovoje a kapcsolatnak, leginkább azon mulik, milyen a csaj előélete. Ha túl sűrű ilyen téren, akkor sok jóra ne számíts. Ellenkező esetben bármi előfordulhat.:-)
Kérdező..igen, tud szerelmes lenni. Az ex után én is borzasztóan csalódott voltam, mert derült égből villámcsapásként ért a dolog. Előtte 1 héttel még lakásokat nézegettünk, majd közölte, hogy már nem szeret. Hurrá.
Fél évre rá összejöttem a párommal és sokkal jobban szeretem, mint eddig bárkit. Remélem sikerült életben tartania a kapcsolatot, nem megy ez is a süllyesztőbe, de csak azért, mert csalódott voltam az ex után, nem jelenti, hogy ne tudnék újra bízni, vagy akár szerelmesnek lenni.
Azzal a sráccal együtt éltünk, közös életet terveztünk, és a kommunikáció hiányát, ami végül az ő érzelmei elmúlásához vezetett, más probléma nem is volt.
A párom ugyanilyen, azt leszámítva, hogy vele mindent meg tudok beszélni és ha valami bántja, akkor nem söpri a szőnyeg alá és gyűjtögeti magában.
És épp emiatt, sokkal jobb a kapcsolatom vele, és sokkal jobban szeretem. Arról nem is beszélve, hogy én is sokkal szeretettebbnek érzem magam.
Add meg neki a bizalmat.. legalábbis ok nélkül ne legyen az ellenkezője.
Köszi 18-as :)
Rajta vagyok. Mindent megadok neki ami a boldogsághoz és a bizalomhoz kell(het).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!