Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a párotok beszámolna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok beszámolna, hogy azt álmodta, hogy más lánnyal volt együtt, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Azt mondaná, hogy más lánnyal álmodott. S az álmában úgy volt vele, hogy na ezt a barátnőm úgy sem tudja meg, de aztán mégis leáll,mert rájön,hogy ha megteszi elveszti a barátnőjét.
2016. febr. 9. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Semmit. Ez csak egy álom, millió jelentése lehet.

Örülnék, hogy elmondta, gondolom úgy érzi, mindent megbeszélhet.

2016. febr. 9. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Semmit. Álom volt. Nekem is volt már olyan erotikus álmom, ahol vadidegen parterem volt, a párom meg sehol. Nem is tudtam, hogy nekem van párom, pedig amúgy nagyon szeretem. De álmomban nem volt meg a saját identitásom. A te párodnak ezek szerint megvolt, mert úgy látszik, végül bevillant neki, hogy bétában egyébként van egy barátnője...

Sőt, a párommal is álmodtam már és éberen visszaemlékezve furcsán viselkedett az álmomban, ott pedig teljesen természetesnek és nyilvánvalónak tűnt a reakciója.

Az álom az álom, más világ, mint a valóság.

2016. febr. 9. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Pár napja azt álmodtam hogy szeretkezek egy másik pasival és valahogy belémélvezett. Azon aggódtam hogy mi lesz ha terhes leszek és hogy mondom ezt meg a barátomnak :D

Vannak hülye álmok ne is foglalkozz vele, én sem akarom elhagyni a pasimat, nincs jelentése az álmomnak.

2016. febr. 9. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Az álom az álom, de én például nem osztanék meg olyan álmokat a párommal, amiről úgy gondolom, hogy rosszul esne neki. Ezeket inkább magamban lerendezem....

Például múltkor azt álmodtam, hogy az elmúlt időszakban több férfival is szexeltem, és találgatnom kellett, hogy ki a gyermekem apja (jelenleg várandós vagyok a páromtól). Semmi alapja nincs az álmomnak, még csak nem is randiztam mással, nemhogy szexeltem volna. :) Ezt az álmot inkább el sem mondom, mert gyanítom, hogy rosszul esne neki...

2016. febr. 9. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam már azt, hogy mással feküdtem le és elmondtam a páromnak, had ne mondjam mi volt.... Nem kell mindenről tudnia, néha jobb, ha magadban rendezed le.
2016. febr. 9. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:

én első szereetkezésem után elaludtam és azt álmodtam, hogy az oldspice reklámból a csúnya kínai néni megerőszakol... elmondtam a lánynak, azóta is ezen röhög...

basszus senki nem tudja kontrollálni az álmait...

ezek csak álmok.. volt, hogy azt álmodtam, hogy egy elefánt az ormányával tapizott... akkor most perverz vagyok szerinted? nem.. csak álmodtam...

2016. febr. 9. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Pont a napokban volt ilyen, hogy azt álmodta a párom, hogy két nővel is viszonyt folytatott mellettem. Én is álmodtam már olyat, hogy megcsaltam vagy hogy prosti voltam. De a legfurább az volt amikor azt álmodtam, hogy megerőszakoltam egy nőt. Nem tulajdonítok különösebb jelentést az álmoknak.
2016. febr. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!