Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is ciki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ciki?

Figyelt kérdés
Van,hogy ha kap tőlem a barátom ajándékba bombont,megkínál ész eszek belöle.És nem tudom magam nemet mondani,és ilyenkor akkor ez gáz?

2016. febr. 8. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az gáz, amilyen értelmi szinten vagy, hogy te ezt gáznak tartod. Süllyedj el de azonnal.
2016. febr. 8. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
egynél nem többnél már igen...
2016. febr. 8. 20:41
 3/9 A kérdező kommentje:
és ha ö kinálja,akkor ha egy bombon elfelezünk?
2016. febr. 8. 20:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Szinte tegnap is ugy ettük az egészet.
2016. febr. 8. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

B+ kislány, azért osztja meg veled, mert szeret, és osztozni szeretne veled minden jóban. Nem önző, hogy csak magának tartogatja az egészet. És te ebből cikiségi problémát csinálsz?

Nőlj fel!

2016. febr. 8. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennél sose legyen nagyobb bajod kérdező:*
2016. febr. 8. 20:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze,azta ilyen félre érthetö.
2016. febr. 8. 20:52
 8/9 A kérdező kommentje:
?
2016. febr. 8. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát, én nem tudom, hogy ki hogy van vele, de amikor a párom hoz nekem ajándékot én is mindig megosztom vele, és ha én hozok neki, akkor ő is és együtt megesszük, legyen az bombon, vagy simán egy tábla csoki, akármi és még soha nem éreztem, hogy ebben bármi ciki lenne.:D

Nekem az sokkal gázabb lenne, ha nem osztanánk meg, hanem önzőek lennénk egymással.

Miért lenne ebben bármi probléma kérdező?

2016. febr. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!