Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ciki?
Figyelt kérdés
Van,hogy ha kap tőlem a barátom ajándékba bombont,megkínál ész eszek belöle.És nem tudom magam nemet mondani,és ilyenkor akkor ez gáz?2016. febr. 8. 20:39
1/9 anonim válasza:
Az gáz, amilyen értelmi szinten vagy, hogy te ezt gáznak tartod. Süllyedj el de azonnal.
3/9 A kérdező kommentje:
és ha ö kinálja,akkor ha egy bombon elfelezünk?
2016. febr. 8. 20:44
4/9 A kérdező kommentje:
Szinte tegnap is ugy ettük az egészet.
2016. febr. 8. 20:45
5/9 anonim válasza:
B+ kislány, azért osztja meg veled, mert szeret, és osztozni szeretne veled minden jóban. Nem önző, hogy csak magának tartogatja az egészet. És te ebből cikiségi problémát csinálsz?
Nőlj fel!
6/9 anonim válasza:
Ennél sose legyen nagyobb bajod kérdező:*
7/9 A kérdező kommentje:
Persze,azta ilyen félre érthetö.
2016. febr. 8. 20:52
8/9 A kérdező kommentje:
?
2016. febr. 8. 20:53
9/9 anonim válasza:
Hát, én nem tudom, hogy ki hogy van vele, de amikor a párom hoz nekem ajándékot én is mindig megosztom vele, és ha én hozok neki, akkor ő is és együtt megesszük, legyen az bombon, vagy simán egy tábla csoki, akármi és még soha nem éreztem, hogy ebben bármi ciki lenne.:D
Nekem az sokkal gázabb lenne, ha nem osztanánk meg, hanem önzőek lennénk egymással.
Miért lenne ebben bármi probléma kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!