Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki milyen okból kifolyólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen okból kifolyólag beszélget vagy nem beszélget a volt párjaival?

Figyelt kérdés

2016. febr. 7. 21:39
1 2
 1/15 opened paradise ***** válasza:
Olyan szintre süllyedt,hogy úgy vagyok vele,inkább tagadja le,hogy együtt voltunk,felejtse el.
2016. febr. 7. 21:42
 2/15 anonim ***** válasza:

Mindegyiket én hagytam el, és mindig elég jó okom volt rá.

Nem vagyok rájuk kíváncsi, nem érdekel az életük, a mondanivalójuk, és a nyomoruk sem. Jópofizásból nem fogok beszélgetni senkivel, elég időt pazaroltam már rájuk eddig is.

2016. febr. 7. 22:05
 3/15 anonim ***** válasza:

Ha nem voltam jó neki párkapcsolatra, akkor nem leszek a lelki szemetesládája se.

F

2016. febr. 7. 22:09
 4/15 anonim ***** válasza:

Nincs már miről beszélnünk. Nem vagyunk barátok, csak ismerősök. Néha ugyan megkérdezem, mi van vele, mert mégiscsak együtt voltunk majdnem két évet, és nem táplálok rossz érzéseket iránta, de megvan az oka, miért nem vagyok már vele, és sajnos ez a stílusa, amit egy egyszerű beszélgetéskor sem bírok már elviselni. Akkor beszéltem vele utoljára, amikor megtudtam, hogy az új barátnője meghalt rákban, és részvétet kívántam.

De nem tudtunk miről beszélni.

2016. febr. 7. 22:11
 5/15 Interferencia ***** válasza:
Nem érdekelnek.
2016. febr. 7. 22:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem érdemlik meg, hogy szóba álljak velük. Nem ok nélkül szakítottam!
2016. febr. 7. 22:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha egyszer valakibe szerelmes voltam, nem tudok vele úgy kapcsolatot tartani, hogy ne húzzon vissza a szívem... Persze az más, ha valamiért pár szót váltanunk kell, akkor nem szeretek belé vissza, de az biztos, hogy ha naponta beszélgetnénk, újra előjönnének az érzelmek. De egyébként sem vagyok már rájuk kíváncsi, nagyon megbántottak.

Szerintem ha valaki nagyon szerelmes volt az exébe, akkor már nem tud vele érzelmek nélkül beszélgetni. Max ilyen 10-20 év múlva, de rögtön vagy hetek/hónapok múlva nem.

És rosszul esne az is, ha a jelenlegi barátom beszélne az exeivel. Lány barátai lehetnek persze nem azt mondom, de ne azok, akikbe szerelmes volt. Egyik fiú barátom naponta beszélget az exével, mert nem akar túl lenni rajta... Ez így nem jó!

2016. febr. 7. 23:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem érdekel a mondanivalója, másrészt a szakításunk után lehordott mindennek, hogy én mit képzelek magamról hogy nem köszönök az ő drága édesanyjának, miközben a drága anyuci nem köszönt nekem vissza nem egyszer. Aztán nem csinálok magamból hülyét, hogy olyannak köszöngetek, aki nem méltat válaszra. Úgyhogy anyuka még most is kavarja a szart a hátam mögött.
2016. febr. 8. 19:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Az én exem nem egyszer megcsalt, teljesen padlóra küldött, de buddhista vagyok, semmi harag nincs bennem és ugyanúgy beszélgetünk, a mostani barátom legjobb barátja
2016. febr. 19. 20:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Mert eltávolodtunk egymástól emberileg is, és nem hiányoznak az életemből.
2016. febr. 19. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!