Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
Volt már barátnőm,őt leszólitottam,de lelkileg kicsinált mikor szakítottunk.Nos alapvetően vicces,kedves vagyok,de félénk és szorongó típus csajozás terén főleg.Nem merek kezdeményezni,a testbeszéd jeleit meg nem ismerem fel.Lányokkal szemkontaktust,se nagyon merem tartani.A suliban van egy tőlem 4 évvel fiatalabb lány aki bejön,kedvesnek is tűnik,de mivel szép,egy ilyen általánosításos dolog is előtör belőlem.2016. febr. 7. 20:00
1/1 anonim válasza:
Figyelj Drága! Muszáj egy kis önbizalom! Ez nem azt jelenti, hogy menőzni kell, mert az is visszatetsző. De muszáj, hogy egy kicsit elhidd magadról, hogy neked is lehet barátnőd. Tudd meg, hogy a lányok is nagyon nagyon várnak egy megbízható, kedves férfira, aki biztonságot tud nekik nyújtani érzelmileg. Ha úgy érzed már felkészültél arra, hogy párkapcsolatod legyen (én úgy érzem még egy kicsit erőt, önbizalmat kellene gyűjtened)akkor nyugodtan bevethetsz néhány ismerkedési módszert. Pl. köszönj, nézz a szemébe, jelöld be fészbukon, írj neki, hogy szia, egy suliba járunk. Hidd el, néhány csalódáson muszáj keresztülmenni, gyakorlat teszi a mestert. A csalódásokat nem lehet megspórolni. És ajánlom, hogy magad előtt is fogalmazd meg, hogy mik a jó tulajdonságaid, és ezek adjanak erőt. Sok sok sikert és bátorságot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!