Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Bocsánat a hülye megfogalmazásért. A lényeg, hogy nem tudom hogyan lehetne barátnőm. Nagyon sok haveri köröm van, kb azokból 20 csajjal smároltam már és 4-el több is volt. De mikor megkérdezem vagy csak célzok rá, hogy ez többet is jelentett e nekik, csak annyit mondanak rá: vagy részegek voltak-vagy csak szórakozni akartak. Hogyan lehetnék párkapcsolatba egy csajjal? Lehet, hogy rossz körökbe mozgok?

2013. ápr. 28. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Korod? Szórakozóhely, Suli(?)
2013. ápr. 28. 20:26
 2/12 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2013. ápr. 28. 20:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor amit leírtam ha ott nem jönne össze akkor pedig társkereső.
2013. ápr. 28. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
B+, ha ennyi csajjal sikerült smárolnod, nehogy már barátnőt ne tudj szerezni! 20 éves vagyok, és életemben 2 csajjal smároltam. Biztos jóképű vagy, nyomulj!
2013. ápr. 28. 21:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül smároltam ennyi csajjal. Tudok nyomulni, de vagy csak egy játékszernek néznek a csajok vagy csak barátnak. Vagy egyszerűen nem értem.....
2013. ápr. 28. 21:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy kinézetem tök átlagos. Úszó alakom van (3 év úszás után jóhogy :D) szálkás izmok, arcom viszont átlag (nekem azt mondták:aranyos) de igazából a stílusomat szeretik nagyon:Humorom nagyon jó és minden helyzetből kihozom a maximumot :)
2013. ápr. 28. 21:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát, ha ekkora nagy király vagy, akkor talán ne tőlünk kérj tanácsot, hanem menj ki, és legyél kicsit merészebb, mint eddig. A legtöbb fiúnak nehezebb dolga van, mint neked, örülj, hogy ennyire szeretnek a csajok.

(most erre a válasz nyilván az, hogy mindenki tehet azért, hogy humoros legyen. Nyilvánvaló, csak aki szerencsétlen körülmények között nőtt fel, vagy elvették az önbizalmát, az mégse képes ugyanarra. Úgyhogy ne te kérj tőlünk tanácsot. Kezdem azt hinni, hogy csak dicsekedni akarsz ezzel a kérdéssel.)

2013. ápr. 28. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:

A válasz pofonegyszerű:

Legyen sok zsetonod, rengeteg, és valami dögös sportkocsid is. Pillanatokon belül annyi csajod lesz, hogy csak győzzed!

2013. ápr. 29. 14:48
 9/12 Bogesz:) ***** válasza:

Na erre a zsetonos cuccra ne is figyelj...xdd ez ne 17 évesen legyen a problémád, ilyenkor kezded felépíteni az életedet:) szerintem ha van humorod, akkor nincsen itt semmi baj, csak tudnod kell jókor, jóhelyen kezelni:) Próbálj valakivel rendesen megismerkedni, ne csak rögtön lesmárolni,mert azt senki nem fogja komolyan venni. Ismerd meg az illetőt, és érezze hogy rád mindig számíthat, ugyanakkor ha egy bizonyos biztonsági határt túl léptél néha éreztesd vele apró jelekkel, hogy felőled több is lehetne csaka reakciójára vársz:) hívd el moziba, vagy csak sétálni egyet egy szép helyre:D sok sikert!! és ne aggódj hamar lesz barátnőd, ha tényleg olyan vagy amilyennek leírtad magad akkor nem is kell sokat várnod;)

16/L

2013. ápr. 29. 20:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Rendelj egyet a neten. barátnőt nem lehet h" na most elmegyek és hozok magammal egyet."
2013. ápr. 29. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!