Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit akar zerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy srac akit ismerek mar regota. es tudom hogy viszonyul a lanyokhoz miket csinalt stb. stbszoval egyikkel se volt ugy mint ahogy most velem van. (pl:nagyonregota elakar menni szombathelyre es eddig egyetlen lanynak nem vetet fel az otletet hogy kiserje el de nekem igen, senkivel nembeszelte meg a csajos dolgait. Az edesapjanak mutatott kepekt lanyokrol de egyikrol se beszelgettek el ugy mint rolam, senkihez nem bukt oda szex utan, egyik eddigi noje se volt nala lent anyiszor mint en. Most ezcsak lar pelda) elege felreertheto dolgokat ir/mond. Ugymond celzasokat de nem konkretan mondja ki hogy mivan. Minden hetvegen egyutt vagyunk majdnem minden nap talalkozunk. De nem mondta meg ki hogy most akkor egyuttvagyunk-e vagy csak arra kellek neki hogy megdugjon. De megkerdezni nem akarom mert felek hogy elrontom ami van vagy megijesztem es beparazik. Vagy esetleg meghatral. szerintetek mit gondoljak? Akar tolem valamit vagy csak jatszik velem is?!2016. febr. 3. 19:15
1/1 anonim válasza:
Abba ne nagyon éld bele magad, hogy ezeket mind csak neked mondta/veled csinálta. Ez sokszor csak egy jó duma a srácok részéről, mert rájöttek hogy a lányok szeretik különlegesnek érezni magukat. Őszintén amúgy én inkább tippelek arra, hogy csak átver téged, te meg amilyen buta vagy (hogy az enyhe kifejezésnél maradjak), be is veszed. Tudod jól, hogy nőcsábász, és aztán elhiszed a szájából, hogy eddig veled volt a legjobb a szex, meg nem bújt oda máshoz utána és hasonlók? Őszintén amúgy meg is érdemled, gondolom nem kellett sokat tepernie nálad, hogy az ágyába cipeljen. Figyeld meg, 1-2 hónap múlva más csajnak fogja ugyanezeket mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!