Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni mit érez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni mit érez?

Figyelt kérdés
Van egy férfi (xy) akivel régóta barátság extrákkal kapcsolatban vagyok. Eddig titkoltuk a kapcsolatunkat, de egyik közös ismerősünk sejtette, hogy van köztünk valami. Egy hete megtudtam, hogy xy elmondta az ismerősünknek hogy van köztünk valami, de hogy mi azt nem mondta el. Felhivtam xy-t és megkérdeztem tőle hogy miért mondta el, azt mondta hogy igy megnyugodott a lelke, hogy nem kell titkoloznunk. Nem tudom ezt mire vélni,mert eddig ő volt aki nem szerette volna hogy kiderüljön mi van köztünk. Küldött nekem egy számot: Lara fabian je t'aime. Nem tudom, hogy azért küldte mert igy érez vagy csak azért mert beszélgettük, hogy szivesen tanulnék nyelvet tetszik a spanyol nyelv küldtem neki egy spanyol számot. Azután küldte ez a számot annyit mondott hogy a francia neki jobban tetszik. Vajon tényleg érezhet irántam valamit????? A normális válaszokat köszönöm!!

2016. febr. 1. 00:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg kell kérdezni.
2016. febr. 1. 00:25
 2/3 A kérdező kommentje:
De sajnos nem beszél az érzelmeiről sose. Hiába kérdezném meg ha ugyse válaszolna, csak kikerülné a témát. Nemrég meghalt az édesapja és tudom, hogy megviselte nagyon mert az anyukája mondta. De rajta semmilyen érzelem nem látszott. Szerintem olyan mintha félne kimutatni mit érez, hogy ne gondolják gyengének.
2016. febr. 1. 00:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Valamit biztos érezhet,de tudod mit?Nem ez számít.Hanem, hogy végre párkapcsolatban legyetek és a párjának tekintsen!
2016. febr. 3. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!