Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan jó tudni, mit érez irántam. Szerintetek?
Házasok vagyunk. Mással. Régóta ismerjük egymást, de csak mint haverok, barátok. Néha beszélgetünk, de nem férfi-nő dolgokról, csak általános semmiségekről. Közben úgy néz a szemembe, hogy elolvadok, annyira kedves a hangja, hogy beleborzongok. Soha egy ujjal sem ért hozzám, de vágyom arra, hogy csak véletlenül megérintsen. Jó a társaságában lenni, még akkor is, ha nem velem beszélget, csak ott van a közelemben.
És tegnap teljesen váratlanul azt mondta, hogy már évekkel ezelőtt felkeltettem az érdeklődését. Szerinte nagyon csinos, kívánatos nő vagyok.
Megmukkanni sem tudtam, teljesen padlót fogtam, sose beszéltünk ezelőtt ilyenekről, még csak közvetve, általánosságban sem.
Nem történt utána semmi, nem kezdeményezett semmit, kicsit szerintem zavarba jött, és úgy alakultak a körülmények, hogy be kellett fejeznünk a beszélgetést.
De ez a pár szó azóta is itt dolgozik bennem.
Érez valamit, vagy csak szexuális jellegű az érdeklődése?
Nyilván azért, mert most nem ez foglalkoztat.
A kérdésre tudsz valami használhatót írni?
Most úgy őszintén, mire vártok?
Csináljatok olyan e-mail címet, amiket csak ti ismertek, más ne is tudjon róla, és találkozzatok, legyen viszonyotok.
A párjaitoknak nem kell tudni róla, észre sem fogják venni, mert nem foglalkoznak veletek eléggé. Ha a párjaitok nem hanyagolna el benneteket, akkor biztos nem veszitek észre egymást.
Most már csak egy dolgotok van. :-) Megtenni, amit meg kell tennetek. :-)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!