Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem avagy ne tegyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok fél évvel ez előtt megismertem egy férfit, minden nagyon szép volt, pillangók a hasamban, repkedtem a boldogságtól, úgy éreztem megtaláltam a másik felem, soha nem volt még hasonló párkapcsolatom, de később jött a baj, kiderült, hogy még jelenleg házas, de már válófélben vannak, már akkor is gyanús volt, hogy miért nem tudtuk ezt megbeszélni, de szerelmes voltam naivan hittem neki, jött a nagyobb pofon, tényleg házas, de egyáltalán nincsenek válófélben, sőt a lehető legnagyobb a boldogság kettejük között. A feleség keresett fel engem, én persze tagadtam mindent, nem azért, hogy magamat mentsem, hanem mert azt sem tudtam mit kellene reagáljak engem is olyan váratlanul ért. De az expárom mikor számon kértem hihetetlenül megalázóan viselkedett velem. Napok óta azon gondolkodom visszahívom a feleségét és elmondom az igazat, közben kutakodtam utána, és amiket láttam, hallottam rendes tisztességes ember, bennem meg van együttérzés, ha velem történne ez én is elvárnám a másik őszinteségét. Úgy érezném szemét vagyok, ha elmondom, de ugyanakkor szeretném ha tudná milyen férfi (nem)áll mellette, és persze szeretném az expáromat is rádöbbenteni, hogy mások érzései nem játékszerek.2016. jan. 26. 23:17
1/4 anonim válasza:
A paraszt volt, akkor szó nélkül elmondanám. Arra is gondolj, hogy az a nő mit él át.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mit tegyél. Régen egy nagyon jó barátom azt hazudta, hogy szakitott a menyasszonyával. És kavartunk. Végül csak annyi volt, hogy a lány külfldön dolgozott az esküvőjére gyűjtve némi pénzt. Mikor hazajött és összeházasodta, ott ültem a templomi esküvőjükön, de a felénél kimentem. Azóta megszüntettem mindennemű kapcsolatot vele. Becsapott. És én hittem neki. És ahogy látom boldogan élnek, van már gyerek. Még az kéne, hogy én beleronditsak, de a te eseted már más. Nem tudom mi a helyes
3/4 anonim válasza:
Hát gáz volt veled, szerintem tedd meg. Lenne még neki másik szeretője is, hidd el. Így legalább megkíméled a feleségét sok-sok hazugságtól.
4/4 anonim válasza:
Èn lehet elmondanám.Ismerje meg az asszonyka miyen rendes fèrje van.Nagyon valószínű veled vège van,mással is meg fogja csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!