Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom visszaszerzés minden áron! Sziasztok! Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy ossza meg tapasztalaimat velem, kinek mi a véleménye?
A következő a történet, együtt voltam barátnőmmel 2év és 7hónapot.
Ebben az időszakban voltak nagyon szép pillanatok. Viszont vol olyan amikor nagyon sokat sírt miattam, volt amikor nem úgy támogattam,és volt amikor veszekedtem is vele, de minezek ellenére boldogok voltunk, ő is az volt, mondta, hogy "szeretlek" , megcsókoltam, ő pedig viszonozta. És mondta is nekem egy párszor, hogy "örökre"
Egyszer szakított már velem, de akkor még aznap , ezután 1 hétig minden jól ment, aztán megint volt 2 veszekedés, utana megint nem látszott rajta semmi. Megcsókoltam, átöleltem.
1 hete újra szakított velem, és azt mondta, hogy véglegesen meghozta a döntést, közömbös lettem számára, és végleg hagyjam béként, azt mondta, hogy kiöltem az érzelmeit , amit felém érzett.
Nos, igen , szídjatok nyugodtan, elrontottam mindent .
Nagyon rosszul voltam, folyamatos hányás, idegesség, sírás, de rengeteget gondolkodtam, hogy közben mennyit változtam, és nekem SENKI NEM KELL, ő az igaz szerelmem, akiért bármikor bármit megtennék, de ő ezt már soha többé nem akarja, pedig biztosan tudom, érzem, hogy mit tennék ha újra együtt lennénk ..
Mi a véleményetek? Megtudom újra hodítani ? Újra az enyém lehet még valaha ? Bármimet odaadnám, ha elhinné nekem.
Bevallom, 2évet és 5hónapot laktunk együtt, és egy idő után már megszokott volt minden.
Akárhányszor eszembe jut , úgy dobog a szívem, mintha kiakarna ugrani.
Miért most jövök rá.. amikor már nincs nekem..
Mi a véleményetek/ tapasztalatotok ?
Nem te vagy az első, aki ilyen cipőben jár, aki akkor veszi észre, kit veszített el, amikor már nem lehet az övé. (Ilyen volt pl. Balassi Bálint is.)
Borzalmasan nehéz lesz, és valószínűleg sokáig fog fájni. De a barátnőd már meghozta a döntést, amin te nem tudsz változtatni. Ha már semleges vagy számára, akkor felesleges harcolnod érte.
Vigasztald magad azzal, hogy ő már nem tudna szeretni téged, nem lenne olyan a kapcsolatotok mint régen.
25/N
Azt írod, sokat sírt miattad, veszekedtél vele, nem támogattad. Na itt neked voltak legfeljebb szép pillanataid, nem neki.
Kaptál pár új esélyt, amivel nem tudtál élni, semmi se változott.
Miért adjon még egyet? Akkor se lesz semmi változás: te élvezed a megszokott dolgokat, ő meg sír és boldogtalan.
Ba+, azt hiszed, ha megcsókolod, és mondod, hogy szeretlek, azzal minden el van intézve??
Legközelebb okosabb leszel.
Köszönöm szépen a válaszokat, az utolsónak csak részben van igaza, mert amellett , akkor is én voltam az, aki mindent megtett volna érte. Én akkor is bármit megadtam volna érte, sok emberrel beszélgettem, és azt mondták, hogy igaza van a lánynak, de a nekem jobban igazam van. Ő nem nagyon gondolt olyanokra, hogy meglep vagy akármi..
Előbb-utóbb vége lett volna, csak most volt mibe kapaszkodni.
Ő 18éves én 20.. "Felnőtt.." Jó csaj lett, én meg nem valami jó pasi..
Tudom, hogy sírt miattam, és megbeszéltük, hogy minden jobb lesz, de ez kb.5percig tartott, ő volt az okosabb mindig , ilyen szempontból ő jobban tudta, hogy hogy kellett volna kezelni, de mégsem úgy tette.
Most , hogy 1 hete nem vagyok vele együtt, rájöttem milyen a kín szenvedés nélküle..
Megértem, hogy már nem ad esélyt, legbelül tudom, hogy milyen ember lettem volna számára.
Neem, egyébként.. Verésről, drogról szó sem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!