Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti orülnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti orülnétek ilyen ajándéknak?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl gyerekes ajándékot mégis személyesset. Arra gondoltam csinalok egy fénykép albumot a közös képeinkel , az album mondjuk alapbol min 30 lapos de nekunk kb 20 közös képünk van..igy gondoltam az utolsó kép után leirnám neki h mennyire szeretem és h szeretném hogy minnél több emlékről kerülne kép az albumba...ez szerintetek egy felnőtt pasinak nem túl " nyálas" névnapi es valentin napi ajándék?
2016. jan. 24. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon kedves ajándék. :) Biztosan örülni fog neki!
2016. jan. 24. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Férfi létemre a nyakadba ugranék szerintem :D
2016. jan. 24. 23:05
 3/8 pörölycápa ***** válasza:

Hmm... sokféle ember van, sokféle ízléssel... az én párom tuti nem örülne semmilyen fényképes ajándéknak (legyen az album, bögre, kép keretben, kulcstartó, hűtőmágnes, egérpad, meg mittudommik vannak még) se valamilyen ömlengős üzenetnek. Egyszerűen nem az a romantikus típus, aki az ilyen csecsebecséket értékelné. Inkább kellemetlen lenne neki, hogy most ezzel a vacakkal mit kezdjen :D Bár a Valentin nap sem különösen izgatja, én azért szoktam neki valami különlegesebb sütit csinálni (egyébként is szeretek sütni, úgyhogy örömmel használom ki az alkalmat).

De pl az exemnek tökéletes ajándék lett volna (sőt, adtam is neki fényképalbumot), mert róla tudtam, hogy szereti az ilyesmiket. Szóval, te ismered a párodat, hogy ő milyen beállítottságú, ez az ajándék elsülhet jól is, és kellemetlenül is...

Ja, és nem korosztályfüggő, az exem akkor 29 éves volt, a jelenlegi párom pedig 21.

2016. jan. 24. 23:08
 4/8 Blade Bone ***** válasza:
Azt se tudom mikor van ez a nap, szóval ebből kifolyólag lehet soknak érezném, meg igazából a fotókat se szeretem.. Bár volt már rá példa, hogy kaptam, és ami tényleg jól sikerült kép, az tetszett, és örültem is neki. És azt még hozzá tenném, hogy az külön jó pont, hogy nem ilyen vásárolt dolgokkal szeretnéd lenyűgözni.
2016. jan. 25. 00:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem,szerintem ez egy nagyon szép Valentin napi ajándék..ha amúgy nem is az ízlése, a gesztust mindenképp èrtékelni fogja :)
2016. jan. 25. 00:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos ötlet! Lányként mondom, én is szívesen adnék ilyet adott esetben a barátomak.

Ha attól félsz, hogy nyálas, van egy ötletem: mi lenne, ha a fennmaradó üres helyekre rajzolnál? Nem kell művészi rajzokra gondolni, elég pálcikaemberekre akár. Rajzold le, mit szeretnétek csinálni/közös programot, jövőt akár... nem feltétlenül esküvő... és írd oda, mi az. Akár, "X és Y a hullámvasúton", "első közös hegymászásunk" "sárkányrepülés" bármit :)

2016. jan. 25. 00:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a biutato valaszokat,mennek a zold kezek! Kedved 6-os ez nagyon jo otlet koszonom ;)
2016. jan. 25. 06:53
 8/8 anonim ***** válasza:
én nagyon örülnék,ha a páromtol ilyeneket kapnék. 21/F
2016. jan. 25. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!