Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti orülnétek ilyen ajándéknak?
Hmm... sokféle ember van, sokféle ízléssel... az én párom tuti nem örülne semmilyen fényképes ajándéknak (legyen az album, bögre, kép keretben, kulcstartó, hűtőmágnes, egérpad, meg mittudommik vannak még) se valamilyen ömlengős üzenetnek. Egyszerűen nem az a romantikus típus, aki az ilyen csecsebecséket értékelné. Inkább kellemetlen lenne neki, hogy most ezzel a vacakkal mit kezdjen :D Bár a Valentin nap sem különösen izgatja, én azért szoktam neki valami különlegesebb sütit csinálni (egyébként is szeretek sütni, úgyhogy örömmel használom ki az alkalmat).
De pl az exemnek tökéletes ajándék lett volna (sőt, adtam is neki fényképalbumot), mert róla tudtam, hogy szereti az ilyesmiket. Szóval, te ismered a párodat, hogy ő milyen beállítottságú, ez az ajándék elsülhet jól is, és kellemetlenül is...
Ja, és nem korosztályfüggő, az exem akkor 29 éves volt, a jelenlegi párom pedig 21.
Szerintem aranyos ötlet! Lányként mondom, én is szívesen adnék ilyet adott esetben a barátomak.
Ha attól félsz, hogy nyálas, van egy ötletem: mi lenne, ha a fennmaradó üres helyekre rajzolnál? Nem kell művészi rajzokra gondolni, elég pálcikaemberekre akár. Rajzold le, mit szeretnétek csinálni/közös programot, jövőt akár... nem feltétlenül esküvő... és írd oda, mi az. Akár, "X és Y a hullámvasúton", "első közös hegymászásunk" "sárkányrepülés" bármit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!