Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem esne jól, ha a barátnőtök ennyire jóban lenne volt udvarlójával?
Figyelt kérdés
a jelenlegi barátnőm, én és a volt udvarlójával találkoztunk egy szórakozóhelyen, én nem ismerem a srácot, de azt tudom, hogy érzékenyen érintette, amikor a barátnőm visszautasította (sírt)
beszélgettek, majd berántotta, hogy "régen táncoltunk". Amúgy kicsitt ivott is. Eléggé rib. ancos, simulós stílusban nyomta, úgy ahogy velem szokta. Majd később volt egy olyan pillanat, akikor nagyon "aranyos " mosolyt küldött a srácnak. Persze megkérdezetem, azt mondta "ez csak tánc"
nektek is rosszúl esett volna?
2016. jan. 24. 15:04
1/3 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, hogy a barátnöd mással táncsol, akkor VELEED van nagy baj. Az meg, hogy az illetö is szeretet volna a barátnöddel járni, teljesen mondegy, mivel öt elutasította, azaz sokkal kevésbé esélyes, mint egy új ismeretség.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor miért kellett úgy rátekerednie, mint egy kigyónak?
2016. jan. 24. 15:46
3/3 anonim válasza:
Valószínüleg ez a stílusa tánc közben.
Hameg neked nem tesezik, akkor hagyd ott. Sokkal jobban jár úgy, mintha ennyire bekorlátoznád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!