Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy lábaltok ki a "szeretem, pedig tudom, hogy semmi oka rá" kapcsolatból?
Figyelt kérdés
tehát a pasiban nincs semmi jó, nem foglalkozik veletek, fontosabban a haverjai, heti 1x akar találkozni, mégis szeretitek. Tudjátok, hogy ez nem kapcsolat, mégis szeretitek. Ebből hogy lábaltok ki?
pasi vagyok. Én is igy vagyok vele, csak ez nem kapcsolat, hanem elutasított. És tudom, hogy kicsit szeret játszani, éretlen, sok pasi próbálkozik nála, ő mégis azokra mond igent, akik csak egy éjszakára tartják. Sajnos ahogy öltözködik, ahogy tud nézni a nagy zöld szemeivel, mindig arra gondolok, hogy csak ő kell.
2016. jan. 24. 10:10
1/6 anonim válasza:
Hát nehezen bár, de többet nem keresem. Amikor én nem írok, és tőle sem jön üzenetet, hogy hiányzol vagy bármi, az elég hidegzuhany szerű. Ha egyszer fejben realizálod, hogy nem számítasz neki semmit csak szórakozást, amíg unatkozik, akkor szerintem sértve érzed magad eléggé ahhoz, hogy elengedd őt fejben.
2/6 anonim válasza:
A nőknek azok a férfiak kellenek, akik semmibe veszik őket. Légy te is ilyen, különben nem lesz sikered se ennél a csajnál, se másnál!
3/6 A kérdező kommentje:
volt már azelőtt számtalan olyan, akivel láttam, hogy esély nincs, azóta is semmibe veszem őket.
Azokból se lett semmi soha.
2016. jan. 24. 11:46
4/6 anonim válasza:
Mert azoknak nem tetszettél külsőre. Olyankor teljesen mindegy, hogy viszonyulsz hozzájuk.
5/6 A kérdező kommentje:
miért, és szerinted ennél a lánynál nem ez a gond? :)
2016. jan. 24. 12:20
6/6 anonim válasza:
Megpróbálom kívülállóként szemlélni a kettőnk kapcsolatát. Hogy vajon egy férfi, aki szeret egy nőt mond neki olyan dolgokat mint ő nekem, eltünedezik-e napokra, több kapcsolatot tart-e fenn egyszerre és nem tud közöttük dönteni stb.stb. És akkor realizálódik bennem, hogy nem, nem szeret. Azért is nehéz, mert ugye most megint egyedülálló lettem és nem engedek közel magamhoz könnyen senkit. Ő volt nekem az első 'szerelem' és persze félek kicsit a magánytól. De másrészt még a magány is jobb, mint hazudozni magamnak. Most azért sokkal nyugodtabb vagyok és ahogy telik az idő az érzelmek is lecsillapodnak. Szóval szerintem próbáld meg kicsit külső szemmel nézni a dolgokat, foglald el magad valamivel és adj időt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!