Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
A barátomnak februárban lesz a születésnapja és találtam egy nagyon jó ajánlatot, 3 napos wellnes hétvége,balaton parton. Meg is rendeltem, plusz dolgokkal. Annyi lenne a dolog hülye fele hogy ajándékba "adom" hogy közösen menjünk el nyilván, de mivel nekem nincs kocsim nem birom azt mondani hogy dobja össze a cuccát elmegyünk vhova, hanem neki kéne levezetnie oda. Ez bunkóság így szerintetek? Vagy ezt a részét is nekem kéne kifizetnem?
Nem tudom mikor érdemes szólnom neki, mert azért félig meglepetésbe is szeretném de azért számoljon arra hogy azon a pár napon ne nagyon tervezzen semmit.. ? 1 héttel előtte?
Persze..:)
Én csak abban látok némi bukást ha jól összeveszünk addig, és akkor nem tudom kivel menjek el vagy kiket küldjek el magunk helyett haha :D
Tipikus.
Vannak pasik,akik még egy jó indulatos meglepetést is bántásnak élnek,csak azért mert a nő találta ki,és kicsit is alkalmazkodni kéne a másikhoz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!