Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első nagy szerelem a nagy Ő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első nagy szerelem a nagy Ő? Létezik még /létezhet ilyen, hogy az első komoly kapcsolat az utolsó is legyen egyben? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én a legelsővel vagyok sose kellene más. 13 éve együtt jóban rosszban! Voltak nagy küzdelmeink, de hiszem hogy bármi történjék is, mi együtt maradunk örökre! Szeretjük egymást, együtt nőttünk fel.

Én: 29/L és 36/F

2016. jún. 25. 20:11
 12/14 anonim válasza:
Egyik barátnőm 5 éve az első barátjával van, a párjának van 2 nővére és mindkettő az első szerelmével házasodott össze s azóta is boldogan, szeretetben élnek. Szóval igen, van ilyen. Attól függetlenül, hogy én több ilyet is láttam, szerintem is nagyon ritka, de szép dolog. Én sem az első barátommal vagyok már, de remélem a mostani az utolsó, mert vele le tudnám élni az életemet:)))))
2016. júl. 19. 12:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat alapján írom, hogy igen, létezik. Hatalmas mázli meg a csillagok együttállása kell hozzá, de létezik. Nagyon sokáig húzódott nálam a párkeresés, -találás, de utólag ki merem jelenteni, hogy megérte és bármikor újra kezdeném, ha tudnám, hogy Ő vár a keresés végén. 24 évesen ismertem meg, ő volt az első minden téren és igazi, mély, nagy szerelem lett a miénk. Valahol mindig is erre vágytam titokban, de soha nem gondoltam volna, hogy van akkora szerencsém, hogy az első és egyben utolsó szerelem legyen A Szerelem. Most pedig a felesége vagyok és hihetetlen boldogsággal tölt el és bárki kérdezi, hogy nem érzem, hogy kihagytam valamit? Tudom, hogy nem, hiszen rá vártam annyi éven át és most itt van és nincs ennél nagyobb boldogság 😊 28/N
2016. szept. 6. 11:15
 14/14 A kérdező kommentje:
13# Ugyan így érzem. Mi 21 évesek voltunk mikor találkoztunk, most voltunk 2 évesek. Nekem is ő vlt minden téren az első és nem érzem azt h bármit is kihanyék vagy vesztenék azzal hogy az életem mellette képzelem el. :)
2016. szept. 6. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!