Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, lehet belőle valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, lehet belőle valami?

Figyelt kérdés

Hát próbálom röviden összefoglalni a mi kis melodrámánkat...

Van egy osztálytársam (tudom,már rosszul kezdődik). Már 3 éve szeretem. Első évben rögtön megszerettem. Miután szakított az aktuális csajával kavartunk,de megtudta valakitől,hogy szeretem. Ő nem akart komoly kapcsolatot,így nem folytattuk a közeledést. Mindennél jobban szerettem,de tudtam túl kell rajta lennem. Második évben viszont már vevő lett volna rá. Sokat bámult,de gyerekesen dacoltam vele. Fél évig alig engedtem magamhoz, azt hittem így megóvhatom magam. Azt hittem csak játszik. Egy idő után más lányokkal próbált féltékennyé tenni.(Mást ölelgetett,de engem nézett közben) De valahogy mindig nálam kötött ki,de ő is frusztrált volt a hangulatingadozásainktól. Nyáron nem kerestük egymást,de békében váltunk el. Meghazudtolva játékait, a kétes előéletű csajjal volt utolsó nap,de otthagyta és egyedül tőlem köszönt el. Mikor megtudta,hogy egy srác össze szeretett volna jönni velem (nem lett belőle semmi,mert nemet mondtam miatta), beszerzett egy csajt. Ő még fiatal és naiv. A kapcsolatuk elején továbbra is bámult,de nem olyan feltűnően. Viszont sokat szerepelt előttem vele,például látványosan smároltak ha meglátott. Azóta viszont javult a kapcsolatuk,én azt akarom hogy boldog legyen,de ő néha továbbra is provokál (elemezni próbál,elmegy mellettem és hozzám érinti a karját),bár másokkal is szórakozik néha,de azokhoz közelebb áll,én nem vagyok része a baráti körének. Több hónap eltelt. Eddig biztos voltam benne,hogy nem szerelmes belé,bár boldogabb. Viszont most elbizonytalanodtam eltűnt a szeméből a huncut fény,kevesebbet mosolyog. Lustább és trehány. Rendeződni látszik a kapcsolatunk,udvariasabb és érdeklődőbb,eddig ő dacoskodott. Próbáljak meg beszélni vele vagy hagyjam hogy ő lépjen ha akar? Van jogom beleavatkozni a kapcsolatába? Csak játék,mint gondoltam az elején,ha nem lép vagy nagyon megbántottam és nem tud eligazodni rajtam?

#kapcsolat #suli szerelem #fiú- lány
2016. jan. 13. 20:57
 1/2 anonim válasza:
Sztem hagyd ot most egy kis idore. Ha mar kevesbe foglalkozik veled valoszinu h megszerette azt a masik csajt. Ne szomorkodj miatta, probalj meg tovabblepni:)
2016. jan. 13. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :)Szerintem is ez lesz a legjobb.
2016. jan. 14. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!