Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért él bennünk ilyen torz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él bennünk ilyen torz képe a kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Szerintem nem értékeljük normálisan a kapcsolatokat, de most komolyan.

Én úgy voltam vele, hogy egy férfi az életemben akkora ajándék hogy mindent meg kell adni neki, és nekem kell lenni a tökéletes barátnőnek. (Tudjátok, aki reggel meleg reggelivel, este forró vacsorával, egy szál szexi fehérneműben várja a pasit.)

De 1., ez baromi fárasztó. 2., a pasik kb. 5 perc alatt dobnak egy ilyen nőt, mert félnek tőle, hogy akkor nekik is tökéletesnek kell lenni.

(Az első kapcsolatomban kb. fél évig bírtam minden este főzni, aztán zokogtam a páromnak, hogy "de eeeeeelsssóóóóztaaaam." :D )

De a férfiaknál is látok valami hasonlót: pl. csini barátnőt keresnek, mert szégyellnek megjelenni egy "bányarémmel" a nyilvánosság előtt - akkor sem, ha nagyon szeretik a lányt.

Szerintetek honnan jön belénk ez a hülyeség? Olyan sok ilyennek találkozom...

2016. jan. 15. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A mai világban nőuralom van, így a férfiak dolga csicskásnak lenni, meg hordani a pénzt óraszám. Lásd az #1-est. Zsarolni kell a baromját, akkor majd jól lemegy kutyába, ahogy azt a természet elrendelte. Ha meg ugrál akkor ott kell hagyni a balféket, vagy még jól meg is veretni a következővel.
2016. jan. 15. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Menet közben kell beletanulni a dologba, közben sok baromságot elfelejteni, amit az ember addig tanult, hogy minek hogyan kéne működnie valaki más tökéletes világában. Újságok, filmek, romantikus regények, megmondó emberek, közvélemény...
2016. jan. 15. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!