Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él bennünk ilyen torz képe a kapcsolatokról?
Szerintem nem értékeljük normálisan a kapcsolatokat, de most komolyan.
Én úgy voltam vele, hogy egy férfi az életemben akkora ajándék hogy mindent meg kell adni neki, és nekem kell lenni a tökéletes barátnőnek. (Tudjátok, aki reggel meleg reggelivel, este forró vacsorával, egy szál szexi fehérneműben várja a pasit.)
De 1., ez baromi fárasztó. 2., a pasik kb. 5 perc alatt dobnak egy ilyen nőt, mert félnek tőle, hogy akkor nekik is tökéletesnek kell lenni.
(Az első kapcsolatomban kb. fél évig bírtam minden este főzni, aztán zokogtam a páromnak, hogy "de eeeeeelsssóóóóztaaaam." :D )
De a férfiaknál is látok valami hasonlót: pl. csini barátnőt keresnek, mert szégyellnek megjelenni egy "bányarémmel" a nyilvánosság előtt - akkor sem, ha nagyon szeretik a lányt.
Szerintetek honnan jön belénk ez a hülyeség? Olyan sok ilyennek találkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!