Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Esélyes hogy együtt maradunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyes hogy együtt maradunk ha így áll hozzám?

Figyelt kérdés
Az élettársam akinek van 2 gyereke 26 éves én pedig 29. Fél éve vagyunk együtt és együtt is élünk azóta. Minden rendben van, jól kijön velem. A hűségét nem tudnám kérdőre vonni, illetve pedzettem nekik, hogy együtt maradnánk később házasság is lehetne, és azt mondta nem házasság párti, de mivel az Igazinak tart így igent mondd nekem és ha akarom hozzám jön, ő már nem akar mást rajtam kívül és örül, hogy elfogadtam gyerekestől. Már szeretnénk közös babát is. Szerintetek jók a kilátások a kapcsolatomra nézve? Gyorsan jöttek a dolgok fél év alatt, de még is jobban kijövünk mint akik 5 éve járnak. :)

2016. jan. 14. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

" jobban kijövünk mint akik 5 éve járnak "

természetesen, mert még rózsaszín ködben vagytok..

2016. jan. 14. 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen rövid idő után még nem lehet biztosat mondani. El kell teljen az a kritikus 2-3 év, mert a szerelem általában addig tart. Ha utána is ezt írod, mint amit most, akkor sanszos, hogy valóban egymásnak vagytok teremtve.
2016. jan. 14. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
2 alomból van a két gyerek?
2016. jan. 14. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:

2 ALOMBÓL? Jézusom.

Normál esetben (ezt úgy értem, hogy ritka dolognak számít, hogy rögtön össze is költözik egy pár) tényleg érdemes várni, kiismerni a másikat. Fél év együttélés után viszont szerintem nem korai tervezni, hogy legyen közös baba. Én együtt voltam 1 évig valakivel úgy, hogy bár sok időt töltöttünk együtt, külön éltünk, majd mikor összeköltöztünk szinte azonnal vége lett.

2016. jan. 14. 14:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg tart a rozsaszin kod. Vard meg a ket evet es meglatod...
2016. jan. 14. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg varj, nalunk is fel ev utan lettem terhes. Mar megvan a pici, es a pasi elhagyott. Igazabol a terhessegem alatt mar mondta, hogy o inkabb megsem akar velem lenni.
2016. jan. 14. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Fél év kevés idő, egy kapcsolat eleinte mindig jó, senki nem úgy vág bele, hogy egyszer majd vége lesz.
2016. jan. 14. 14:52
 8/10 A kérdező kommentje:
én nem hagyom el megmondtam neki legyen bármi ha ő se hagy el. ő is ezt mondta, hogy nem hagy el. én bízom benne ennyit tehetek. az a pasi egy görény volt ha elhagyott. sajnálom
2016. jan. 14. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Az elején könnyű ezt ígérni, amíg tombol a szerelem. Nem ostobaság az a tanács, hogy várjatok 2-3 évet.Ha még akkor is így gondoljátok, legyen. Fiatalok vagytok még.
2016. jan. 14. 16:35
 10/10 Költőnő? ***** válasza:
sok kapcsolat elején elhangzik az a bizonyos örőkké, és talán az 50%-uk még komolyan is gondolja... Aztán sokszor mégiscsak az eddig lesz a vége.
2016. jan. 14. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!