Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez most szakítás vagy van esélyre rá, hogy együtt maradunk?
A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Tudom ez nem túl sok idő, de én még is beleszerettem. Azt mondja ő is szeret. Mindketten már 20-n túl és egyikünk sem szűz már. Az ágyban húz magára, csókol és néha szorít magához. Petting az volt és játszott is a férfiasságommal, de még sem feküdtünk még le. Ez nekem furcsa volt.
Eddig minden jó volt és semmivel nem bántottam meg.
A minap találkoztunk volna, de ehelyett küldött egy üzenetet, hogy:
"Időre van szükségem, hogy átgondoljam ezt az egészet ami köztünk van mielőtt még nagyon komolyra fordulna a dolog. Jobb lesz ha egy darabig nem beszélünk"
Elakadt a lélegzetem és írtam neki, hogy mi van, mondjon már valamit mert nem értem. Erre azt kaptam:
"Nem biztos, hogy most alkalmas vagyok egy komoly kapcsolatra"
Azóta megszakította velem a kapcsolatot. Üzenetben szakítani eléggé gerinctelen dolog. Szerintetek van esély rá, hogy valaha egy pár leszünk? Vagy összetöri a szívem és jobb lesz ha ezt a tényt minél hamarabb elfogadom.
Magamból (nő vagyok) indulok ki.
Ne remélj semmit ettől a lánytól. Ne foglalkozz vele, ne keresd.
Keresett valamit, azt hitte, benned megtalálta, netán egy exet akart elfelejteni, de nem jött össze, sose fog szeretni.
$zard le. De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!