Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható ha egy netes ismerkedésnél túl sokáig titkoltam, hogy fogpótlásra lesz szükségem?
Figyelt kérdés
Elárultam még a találkozó előtt,de mégis jóval később mint ahogy ő elvárta volna.
Belátom hülyeség volt,de féltem mesélni erről neki és most ezzel talán tönkretettem mindent.
Szerintetek ez tényleg olyan nagy hiba volt részemről?
Nem könnyű erről beszélnem és ezért halogattam,de már bánom.Bár ki tudja mi lett volna ha előbb szólok.
2016. jan. 13. 19:28
11/12 anonim válasza:
Ha nem vagy igénytelen és látja rajtad hogy meg akarod csináltatni akkor nem lesz ebből probléma.
Amikor megismertem a mostani páromat elől le volt törve a fogam egy sportbaleset miatt, nem voltam szép látvány, de egyáltalán nem érdekelte...sőt bátorított, hogy menjek el és hozassam rendbe kerül amibe kerül.
Fel a fejjel és légy őszinte....
37F
12/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk már olyan fiatalok.
Beszéltünk igen és nagyon megértő volt.:))
2016. jan. 13. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!