Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted sok kommentelő szépit a kapcsolatán, szerelmi életén a gyakorin? Miért?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 22:38
11/12 anonim válasza:
A vicc az, hogy ha "túl szép", akkor azért "kamu", mert "menőzni" akar, ha meg "túl sz*r" akkor azért "kamu", mert "troll". Közben lehet, hogy tényleg igazat mondanak.
A gyakori egy olyan "közösség", ami igazából egy tányér leves. Minden egyes merítésnél (interakciók, kérdések, válaszok, kommentek) más és más "cseppek" kerülnek a kanálba a levesből, néha hús és zöldség, vagy extrém esetben a jó sok "Strong Steve". Tehát nemigen van értelme nem igazat mondani, főleg, ha a leves nem tudja, hogy ki a kanál.
Összefoglalva véleményem szerint kizártnak tartom, hogy bárki hazudjon, trolljon, meg menőzzön feleslegesen. Azt úgyis "megteheti" a saját méggyakoribb életében.
12/12 anonim válasza:
Biztos hogy van ilyen is, de szerintem a legtöbben nem szépítenek. Saját magamból indilok kk. Baráti társaságban már én éreztem hülyén magamat, mert némelyik csajnak annyira z a r a házassága és annyira nem tudják normál emberi módon rendezni a dolgaimat, hogy én csak lesek. A végén már nem is szólok semmit, mert pontosan ezt érzem rajtuk, sőt, volt aki el is ejtett olyat (és gyanítom hogy nekem) miszerint sokszor az a legrosszabb házasság, ami szépnek tűnik kivülről. Szóval vannak jó házasságok, bármilyen hihetetlen. Ez nem vitamentességrt jelent, csak mialatt ők egymást terrorizálják, mo itthon megbeszélünk mindent. Olykor érzem a hitetlenkedést, ezért én saját tapasztalatból afelé hajlok, hogy nem szépítés folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!