Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelt kérdés

Szval, párkapcsolatom nincs, viszont tudom, hogy nagyon vágyom a szerelemre, biztosan ezt szeretné jelezni a tudatalattim is, de így? :(

Komolyan már nagyon vágyom egy kapcsolatra, és ilyen álmaim vannak: a lényeg, hogy egyik ismerősöm volt benne főleg, valahol várakoztunk, amikor ő hátulról odasimult hozzám, én meg elkezdtem a fenekem hozzá nyomni, persze csak viccből, és már szegény srác nagyon fel volt izgulva, amikor én simán leültem nem messze. Vele amúgy tényleg csak barátok vagyunk, ill nem érzek iránta semmit sem.

2016. jan. 9. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez a nem érzek iránta semmit elég ridegen hangzott.:)

Akkor sem éreznél iránta semmit ha ő odalenne érted?Ilyen szemszögből is érdemes vizsgálgatni a kérdést.

2016. jan. 9. 13:09
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha ő odalenne értem, akkor én azt érezném, és a tudatalattim így közölné :)
2016. jan. 9. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
A te tudatalattid nem az övé
2016. jan. 9. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán csak testi vágy
2016. jan. 9. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is a testi vágyra gondoltam, de akkor is ez kínzás :)
2016. jan. 9. 13:54
 6/7 RRR ***** válasza:

te vágysz rá ő meg viszont ,rád nem

talán ezt tükrözi az álmod

2016. jan. 9. 14:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Engem nagyon taszít maga a személy, de viszont egy valamit irigylek benne
2016. jan. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!