Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Mit tehetnék?
3 éve vagyok párkapcsolatban a barátommal. Nagyon szeretjük egymást, nagyon ragaszkodunk egymáshoz. Mivel még nem élünk együtt, így nem találkozunk minden nap.
Amikor nincs velem, nem alszunk együtt este, szomorú vagyok, nyomott a,hangulatom, halottnak érzem magam és eszembe jut minden szép emlékünk és folyamatosan sírok.
Az elmúlt időkben aludni sem bírok, sokszor feljelek éjjel és forgolódom.
A barátomnak vagy egy jó barátja, akit nagyon bírok, vele rengeteget álmodok, főleg olyanokat, amelyekben csókolózunk, szeretkezünk vagy hasonlók. A barátom bátyja pedig folyamatosan engem néz és csipkelődő megjegyzéseket tesz, amikor valamilyen úton módon egy helyen vagyunk.
Nem tudom miért van ez, egyikőjükhöz sem vonzódom, csak úgy mint egy span. Én a barátomat szeretem.
-Csak azt nem értem ha nincs mellettem miért sírok meg hasonlók (előbbiekben említettem részletesen)???
-És miért álmodom a haverjával meg a bátyjával???
-És miért tűnik úgy, hogy vonzódik hozzám a bátyja???
-Csak azt nem értem ha nincs mellettem miért sírok meg hasonlók (előbbiekben említettem részletesen)???
Úgy tűnik, apakomplexus
-És miért álmodom a haverjával meg a bátyjával???
A tudatalattidba mélyen beívodott (éhes disznó makkal álmodik!)
-És miért tűnik úgy, hogy vonzódik hozzám a bátyja???
Mert szeretne megkettyinteni, és arra vár, hogy visszajelezz neki.
A kérdéseidet azért írtad ki, mert a sírástól szeretnél megszabadulni?
A sírás az attól van, mert az agy képtelen feldolgozni a beérkező információkat. Az érzés, hogy nincs ott melletted, boldogtalanná tesz. Leküzdhető, elkerülhető légzőgyakorlatok segítségével. Bővebben priviben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!