Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megígéri aztán elmarad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megígéri aztán elmarad a szex? Miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés
Az élettársam 26 éves nő, cukorbeteg. A kettőnk szexuális igénye teljesen más. Én kívánom a szexet egyrészt mert férfi vagyok másrészt mert szeretem Őt. Ő nem kívánja, neki elég heti 1 vagy 2 hétben 1-2. Én napi szinten kívánom legalább egyszer. Sokszor megígéri napközben hogy majd este lesz de végezzük el a dolgunkat stb. Mire oda jutnánk elalszik és nem reagál ha már próbálom noszogatni, hogy na akkor most mi van. Tegnap szerintem úgy tett m int aki alszik. Elkezdtem izgatni, baromi nedves volt, majd beraktam neki. Utána fogta magát felült hirtelen, és leüvöltött, hogy; normális vagy b+ alva kell megd*gni????? szerinte nem vagyok normális, meg szexmániás vagyok... menjek verjem ki a wc-be ha ennyire kívánom ő nem kívánja és kész meg ő már álmos. felhozom neki, hogy délután is lett volna idő? azzal jön jó letámadva, hogy nem szexből áll a világ mint nekem... ő ilyen és ha eddig elfogadtam akkor fogadjam is el továbbra is vagy keressek mást ha nem megy. mást nem tud de ő nem igényli a napi szexet. Nekem ez szarul esik, én szeretem őt, nem azért szexelek vele, hogy na... egyszerűen a napi feszültséget is feloldja és jobban alszok tőle mint bárki más. boldog vagyok mert olyannal csinálhatom akit szeretek teljes szívemből. Lehet, hogy ő már nem szeret? azért csinálja ezt? van mikor szexel velem minden nap volt, hogy 2x is de a viselkedése néha agresszív. összefügghet ez a cukorbetegséggel is? volt mikor 25 volt a cukra és olyankor másképp viselkedik mint amúgy. összezavar mert néha azt gondolom, hogy több énje van...

2016. jan. 5. 08:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mások az igényeitek, no meg az egészségi állapot is befolyással lehet a libidóra. 25-ös cukor nagyon magas.
2016. jan. 5. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom, hát nem csodálom, hogy így viselkedik ha ilyen a felfogásod. A szex az nem egy program amit előre be lehet írni a naptárba. Lehet, hogy amikor megígéri, akkor van kedve, de mire odaértek, már nem! Ilyen egyszerű. Nem mindenki akar mindig szexelni... Meg gondolom arról is hallottál már, hogy minden embernek más az igénye! Amúgy meg elég vágyölő így beterveztetni a szexet estére. Ja és a nők többsége nem feszültséglevezetésből szexel, nekik ahhoz nyugodt környezet és koncentráció kell. Talán ideje lenne magad a szex és a cukorbetegség terén is képezni magad kissé...
2016. jan. 5. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Megint elfelejtettem, hogy a magyar nyelvben a jó rosszat jelent!

1#

2016. jan. 5. 20:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
"ő ilyen és ha eddig elfogadtam akkor fogadjam is el továbbra is vagy keressek mást ha nem megy."
2016. jan. 6. 09:11
 15/16 anonim válasza:
ÉN már rég elküdtem volna :)
2016. jan. 6. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van valakije... mindennap csinálom a párommal mert imádom napi 2 x is van, hogy 3x is.
2016. jan. 15. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!