Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak télleg baja va?
Gratulálok, tökéletes áldozattá váltál azzal, hogy úgy gondolod te rontottál el valamit. Az agresszióért sosem az a felelős, akit ér, hanem akitől ered. (jó, néha én is azt érzem, hogy némelyik hisztis pics.t jó lenne nyakonverni, de attól vagyok kulturált embert, hogy vissza tudom fogni magam és csak elképzelem ahogy pépesre verem - nő vagyok)
Szóval a barátodnak egy baja van, te. Hogy még tűröd ezt tőle. Nyugi, nem sokára pofon is fog vágni, majd kapsz keményebb ütéseket, lehet rugdosást is, de ha az intenzíven ébredsz, mert úgy elver egyszer, hogy bereped a koponyád ne ide gyere sírni.
Állj a sarkadra és hagyd el, az nem kifogás, hogy de még szereted. Számára nem ugyanazt jelenti a szeretet (ha egyáltalán szeret téged), mint számodra és itt csak te húzhatod a rövidebbet. A te választásod, hogy milyen életet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!