Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megérezni, ha a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérezni, ha a barátomnak hiányzom?

Figyelt kérdés

Olyan szinten, hogy már titkon sír utánam, meg nagyon szomorù. Ha èn is érzem ezt, akkor ô is èrzi?

Tapasztalatok is jõhetnek!

2015. nov. 7. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez nem így működik ;)

De tök aranyosnak tartom az ilyen érzéseket, de mint tudjuk, a srácok nem így élik meg a dolgokat :)

2015. nov. 7. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Háát kedves első nem minden pasi van ám fából :P
2015. nov. 7. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vitathatatlanul! :) csak én 30 évesen már máshogy látom ;)
2015. nov. 7. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sejteni lehet maximum, érezni nem.
2015. nov. 7. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet csak azért szomorú mert vmi miatt depis vagy...és ő is szomorú..de majd kitalál vmit h felvidítson!

Egyébként a te verziód is igaz lehet! Bár nem hiszem h sír de lehet szomorú azért

2015. nov. 7. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Negatív! Nem hiszek az ilyen marhaságokban.
2015. nov. 7. 17:26
 7/8 anonim válasza:
Hát még régebben nagyon szerelmes voltam egy lányba. Sokat beszéltünk meg minden és elég hasonló személyiségünk is volt. Egyik reggel felkeltem teljesen normálisan semmi bajom nem volt de amikor rá gondoltam hirtelen elfogott a rosszulétt és úgy éreztem mintha lázas lennék a hőmérsékletem teljesen normális volt. Mikor beértem a suliba ott mondták hogy elég magas láz miatt otthon maradt. Lehet hogy véletlen egybeesés , de lehet hogy nem.
2015. nov. 7. 18:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Wow :)) szerintem is igaz, és köszönöm az eddigi válaszokat :)
2015. nov. 7. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!