Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy a férfi nagyon szépeket igért, mondott és nem sokkal később otthagyott vagy kiderült, hogy nem gondolta komolyan?
Hány éves vagy? Gondolom, még nem sok férfit láttál.Náluk ez alap.Tisztelet a rendkívül ritka kivételnek, amivel én még nem találkoztam.Peeersze, mondani nagyon szépeket tudnak."Ő nem olyan, mint a többi fiú", "jajj de szerelmes", "vállalná a gyerket is", stb, stb..
Aha.Amíg úgy tartja kedve, vagy más likat nem talál.Aztán gondol egyet és eltűnik a fenébe.Miután már megjártam így pár férfival, eszemben sincs ezután bármelyiket is komolyan venni.Azóta váltottam érdekkapcsolatokra.
2
Arra nem gondoltál, hoyg te választasz rosszul?
A legtöbb nő pont a azért csalódik mert rohadtul nem az alapján választ, ami alapján kellene. A főbb prioritás a külső meg a státusz, meg a "coolság"
A nők érzelmi intelligenciája annyira gyatra általában, hogy akinek csak egy kicsi sütnivalója is van, ott bas sza át őket a palánkon ahol csak akarja.
Szia.
Megtörtént már velem is. Általánosítani viszont butaság lenne. Attól, hogy bele futottam egy (férfinek nem nevezhető) kisfiúba a csaladomban ugyanúgy vannak tisztességes férfiak.
N
Persze, hogy futottam bele ilyenbe, de ki nem?
Amúgy nem bánom, tanultam az esetből, azóta jobban választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!