Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy leányzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy leányzó Aki elméletileg barátként tekint rám! De ha másik lánnyal alszok akkor hangot is ad, hogy féltékeny! Tud ebben valaki segíteni?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni,hogy most barát vagy nem barát zónában vagyok! Érdekes egy helyzet Nem tudom járt-e már így valaki ? és Mit tett ?

Igazából Közös az élet célunk és az élethez való viszonyulásunk Jó barátok vagyunk De sajnos Ritkán találkozunk mert két külön városba lakunk!! Tudna valaki segíteni ? Értelmes Válaszokkal ?

2016. jan. 3. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Barát vagy. De kell neki a rajongásod azaz nem csinálsz bármit más lányokkal....csak vele vagy,alszol,nézed stb de semmi több.
2016. jan. 26. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!