Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők, akik rengeteget posztol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, akik rengeteget posztolnak facebook-ra, instagramra a szuper kapcsolatukrol, férjükről, azok hány %-a él tévedésben, hazudik magának és hány az, aki tényleg csak büszke rá? Vajon minél többet posztol, annál kevésbé igaz, h tényleg jó?

Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 13:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Van akinek tényleg csak a párja van, és azzal sem boldog a kapcsolata! Kevés olyan körülmény van,amikor minden klappol,és sok olyan az én ismerősi körömben is, ahol rengeteg a "boldog" kép és idilli esemény megmutatása a közösségi oldalakon.

Mindig elgondolkozom, hogy nekem, ha összejönne egy párkapcsolat,mit osztanék meg belőle másokkal :)

2016. jan. 1. 14:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Több ilyet láttam az ismeretségi körömben... ás azt mondanám, hogy a többségnél ez, ha nem is tudatosan, de póz, illetve folytonos bizonygatás pont azért, mert nem biztosak igazán benne. De ismerek olyat, akiknél ez tényleg szívből jön, és ők mondjuk meg is válogatják, mit írnak ki. Nem abból áll a facebookjuk, hogy "de szeretem a kicsimet, lávcsi <3 <3 <3", hanem tényleg igazi, természetes fotókat raknak ki, és érdekes bejegyzéseket. Pl. egyik barátnőm kutató, a pasija is az, és most felkapták az egyik felfedezésüket, és kb. naponta osztotta meg a tudományos linkeket róluk... ezt megértettem.

De van az a típus is, aki folyton osztogatja a szerelmes idézeteket betaggelve a pasiját, osztogatja a szanaszét filterezett pózolós képeket a pasival, minden nap 3x kiírja, hogy szerelmes, meg imádja az ő bubukáját... na náluk mindig szakítás meg kesergős szakítós idézetek lett a vége a dolognak. Sajnos szerintem ez a fajta van többségben. A többség nem tudja, hogy mennyit érdemes megosztani a magánéletéből, vagy egyáltalán azt, hogy mennyit és mit illik, mi túl sok. De azt sem tudják, hogy miből áll egy igazán jó kapcsolat. Annyira átmosta az agyukat a média, hogy tényleg azt hiszik, hogy a jó kapcsolatnak azok a jelei, hogy cuki koktélokat isznak a trendi bárokban meg hogy milyen jól néznek ki egymás mellett Instagramen...

2016. jan. 1. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Azokkal az emberekkel semmi bajom, akik tényleg ritkán posztolnak, de akkor velősek. Szívesen megnézem régen nem látott ismerősök fotóit, élményeit is, ezzel sincsen gond. Nekem azzal van gondom, amikor egy nap két közös szelfit tesz fel valaki a "drágájával puszcsi lávcsi", mert igen... Az valahol azt sejteti, hogy elismerésre, figyelemre vágyik az illető, bizonygatni kívánja a nagyvilág felé, vagy bárki más, akár egy ex felé, hogy ő bezzeg milyen boldog. Ezek erőltetett dolgok.

Azért, mert nem osztok meg 2 naponta (vagy naponta kétszer) valamit az életemből, az nem azt jelenti, hogy sosem történik velem semmi izgalmas, sőt... Egyszerűen csak attól, hogy én izgalmasnak találok valamit, nem biztos, hogy más is annak látná és érdekelné. Ritkán teszek fel képeket és a páromról még ritkábban posztolok, mert azt gondolom a magánéletünk, a mi magánéletünk és senkinek nem kell tudnia, hogy éppen összevesztünk, vagy megbántott, vagy problémánk van, esetleg nagyon jól megvagyunk, örülünk egymásnak stb. Kiráz a hideg, ha valaki a facebookra fut vigaszért, ha problémája van. Vannak barátaim, akikkel megoszthatom az ilyen mély érzéseimet, nem vágyom arra, hogy mind az akárhányszáz ismerősöm tudjon mindig mindenről, ami velem történik.

Ha igazán jó/szép/boldog esemény ér bennünket, akkor azt megosztjuk, de arról is csak 2-3 (nem egyforma!) képet. Szerintem ennek így van értelme és varázsa.

Kiegyensúlyozott, boldog életet élek, nincs szükségem visszaigazolásra a facebook lakóktól, hogy kinek hogy tetszik a vacsi, amit főztem, a karácsonyfánk, az ajándékaink, a gyerekünk 10 ugyanolyan képen, stb. Ettől még hülyeség azt feltételezni, hogy semmi izgalmas nem történik az életemben, azért nem vagyok aktívabb a közösségi oldalon. :D

2016. jan. 1. 16:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezek az oldalak arra valók, hogy használják őket, a használat pedig nem kötelező. A lehetőség adott arra, hogy párkapcsolatot, jegyességet, házasságot jelöljünk meg és hogy kivel vagyunk ezekben. Mindenki eldöntheti, hogy mennyit és mit oszt meg.

Szerintem aki ezekről elgondolkodik, olyannyira, hogy kinek boldog az élete, és kié kirakat, és ezt az alapján dönti el, mennyire gyakoriak a párral közös képek és egyéb dolgok, annak szimplán annyira unalmas az élete, hogy semmi más elfoglaltsága nincs mint ilyeneken agyalni.

Engem nem zavar se a gyakoribb se a ritkább posztolás. Eszembe sem jutott elméleteket gyártani ezzel kapcsolatban. Szimplán nem érdekel ki mennyit oszt meg. Ami érdekel azt megnézem, ami nem azt elgörgetem.

Nekünk be van jelölve a házasság, és hogy kivel, elvégre nem titok. Évente 2-3 közös képet teszünk fel és ha különlegesebb helyen voltunk akkor azt, de kb ennyi. Ezek egyike sem nyilvános, csak az ismerősök látják. Napi szinten a saját, érdeklődési körünknek megfelelő zárt csoportokban vagyunk aktívak. Ismerősökkel amúgy zenét osztunk meg néha egyénileg, illetve milyen filmet néztünk meg, milyen könyvet olvasunk, ilyenek... Nap közben munka közben is beszélünk fb-n, mert olcsóbb mint smsezni, de azt csak privátban.

A sok posztolás szerintem nincs kapcsolatban azzal, hogy jó-e egy pár kapcsolata, vagy rossz.

2016. jan. 21. 17:51
 15/19 Titusztitusz ***** válasza:
Így van...Ami "életet" előadnak a népek ezen a "facebookon", az szinte minden esetben a VALÓDI ÉLETÜK teljes ellentéte...És szerintem még az se kell hogy "hazudjanak maguknak"...Szerény megfigyeléseim szerint szándékosan szédítik az esetleges olvasókat-adatlaplátogatókat...Én a saját, élőbeli ismerőseim közzül még sohasem láttam eddig példát arra, hogy BÁRKI IS a "valódi" életét "tette volna ki" arra az oldalra...Pedig kiváncsiságbol rengeteg élőbeli ismerős adatlapjára benéztem már...Szörnyű az amit láttam azon a portálon e tekintetben, úgyhogy elvi okokbol én nemis csináltam még ott adatlapot magamrol...
2016. jan. 21. 18:13
 16/19 A kérdező kommentje:
mondanál példákat ? párkapcsolati szépitésekre
2016. jan. 21. 19:04
 17/19 Titusztitusz ***** válasza:
Írjak példát párkapcsolati szépítésekre? Hát akkor írok...Ismerek élőben egy nőcit...Oltári nagy k..va az illető, bár van férje, de csak az nem izéli meg aki nem akarja, ahogy mondani szokás...Még nálam is bepróbálkozott egyszer-kétszer a nőci, de persze megvetően elhajtottam a csudába egyböl...Egyrészt azért, mert van feleségem, másrészt pedig azért, mert én nem nagyon szoktam szóbaállni holmi "mindenki nője" típusu asszonyságokkal...Éshát kedves kérdező, tudod MILYEN JÓT KACAGTAM AKKOR, amikor megláttam ennek a nőnek az adatlapját? Tiszta kabaré volt...Olyan édesen, mézesmázosan, ahítatos szerelemtöl csüngő tekintettel állt a nőci a FÉRJÉVEL boldogan összeölelkezve a facéra feltett fotók TUCATJAIN, hogy aki NEM ISMERI EZT A nőszemélyt személyesen is, hát az megesküdött volna bármi szentre az életben, hogy "egy igazi álompárt" lát a képeken...És sugárzóan boldog házaséletet...Na...Én meg miután jól kikacagtam magam az illető adatlapján szereplő dolgokon, csak megcsóváltam a fejemet, aztán magamban csak ennyit mondtam hogy:"Színház az egész világ"...Éshát aztán sok-sok más példa kapcsán is kénytelen voltam szembesülni ezzel a szomorú ténnyel, a facénak köszönhetően...Írjak még neked példát? Mondjuk egy ismerős férfiú adatlapjával kapcsolatosan is? Az is egy szép történet, ha gondolod, írok akkor egy másik hsz-ben arrol is, hogy ne csak női példát hozzak fel arra az eszméletlen színjátékra, ami azon a facebookon megy az ismerőseim körében...Írjak akkor egy iskolapéldát férfi szereplővel is minderre? Vagy elég volt ennyi is akkor példának, kérdező?
2016. jan. 22. 16:30
 18/19 A kérdező kommentje:
irj nyugodtan, érdekelnek az ilyen sztorik. tanulságul és tapasztalatként szolgálnak számomra is, hogy milyenek az emberek és a világ :)
2016. jan. 22. 16:49
 19/19 Titusztitusz ***** válasza:
Rendben...Szóval ismerek ugyancsak élőben is egy ürgét...Rendes,tisztességes ember élőben az illető, ez mondjuk vitán felüli dolog, csakhát az a fránya face ne lenne ugye...Amióta ismerem az adatlapját, azóta bizony ő is sokat sülyedt azért a szememben...Ugyanis volt neki egy-két éve egy felesége...Amilyen rendes ember volt ez az ürge, olyan cemende az asszony...Mondjuk nem csalta éppen meg, de kiforgatta állandóan az összes pénzéböl az ürgét, aki dolgozott éjjel-nappal mint egy robot, de mégse volt soha becsülete a felesége szemében...Viszont ennek az ürgének az adatlapja TELIS TELE VOLT A FELESÉGE FÉNYKÉPEIVEL, meg olyasmi képaláírásokkal hogy:"Itt az én kis feleségem a Balatonon", meg "Itt az én drága feleségem velem látható A Tisza-tónál"...Meg:"Imádott kis feleségem a macskánkkal"...Meg hasonló dumák kíséretében, ugyancsak fotók tucatjai...Hát...Elég szánalmas látvány volt mindez az én szememnek, de ez még csak a kezdet volt...Merthát a dolgok aztán úgy alakultak, hogy vagy 1 éve a felesége végképp ráunt az ürgére, és BORZALMAS CIRKUSZOK, meg bonyodalmas válóper után elvált az ürgétöl...De EZT A TÉNYT elég érdekes és sajátos módon tudtam meg...Egyik nap ugyanis csakúgy megszokásbol benéztem az ürge adatlapjára, éshát mit látok? Hát SEHOL EGY KÉP A PALI FELESÉGÉRÖL, SEHOL EGY NYÁLAS SZÖVEG, a nőci képei úgy eltüntek egy éjszaka alatt mintha SOSE LETTEK VOLNA OTT(!!), helyettük viszont hirtelen elöntötték a fickó adatlapját a KOCSIJÁROL KÉSZÜLT FOTÓK...Éshát az ilyesmi aláírások:"Az én csodaszép autóm"...Meg:"Itt én vagyok az autóm mellett"...Meg:"Sose gondoltam volna hogy ilyen szép autóm lesz valamikoris, de lám, az álmom valóra vált"...Meg hasonló dumák töltötték ki az ürge adatlapját egyik naprol a másikra...Éshát persze a HAJDANI FELESÉGRÖL többé EGYETLEN SZÓT,EGYETLEN UTALÁST sem lehetett olvasni többé...Mintha SOHA NEMIS LÉTEZETT VOLNA az asszony...Azóta is ott feszít a fickó a facén, büszkén a "csodaszép autója" mellett...Érted ugye kérdező, hogy mit akartam elmondani EZZEL a másik történettel is? Nálam csak annyi eredménnyel járt az, hogy benéztem az ismerősök face oldalaira, hogy csak mégjobban megutáltam, meg mégjobban megtanultam lenézni az embereket úgy álltalában...Mondom mégegyszer:Színház sajnos az egész világ, éshát ennek a bölcs mondásnak a facén lehet a legjobban megérteni a végtelen igazságtartalmát...
2016. jan. 22. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!