Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bunko dolog ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunko dolog ha valaki szerelemre hivatkozik és tönkre teszi az életemet?

Figyelt kérdés
Röviden együtt voltam a párommal 7-évet,,szerelmes lettem belé az első pillanattol fogva,,az első sex után ki költöztem hozzá (Németbe)az első 3-évünk az tőkéletes volt aztán találkozott a drogokkal,,onantol kezdve megváltoztak a dolgok kezdett elhanyagolni,nem bokolt,nem simogatott satöbbi,,rá 2-évre terhess lettem,mert még mindig szerelmes voltam belé,,sokszor mondtam neki,hogy hagya abba mert el fogom hagyni,,mindig azt mondta majd aba hagyom mikor megszületik a gyerek,,hittem neki mert szerettem őt nagyon,,aztán csak egyre rosszabb lett ,a terhességem alatt egyedűl voltam neki csak a munka meg a drog,,megszületett a kisfiunk,,de persze nem változott nemmi sem,mindig csak egyre rosszabb lett a fiunk 2-éves lett-és 2-év alatt kiszerettem belőle és elhatároztam ,hogy elhagyom és haza költözöm Magyarországra szoltam apukámnak aki ki jött értem és haza vitt,,igen ám csa a párom eléggé kiborult és elkezdett fenyegetözni,hogy nem viszem sehová sem a fiát ,a másik pillanatban meg könyörgött ,hogy ő szerelmes belém meg hogy megvàltozik,de én mondtam neki sajnálom az évek alatt kiszerettem belőled,akkor megint elkezdett fenyegetni(a baj az hogy vannak kapcsolatai)ő mindent eltud intézni hiába van a 2-ország között 1300-kilométer ,,az ő keze odáig is el ér ,,könyörögtem neki ne tegye ezt hadjon békén adjon ídőt,,nagy nehezen megértette,,elengedett,,és tényleg abahagyta a drogokat,,de én már nem vagyok belé szerelmes,haza is mentűnk,de havonta kell hoznom a fiut hozzá ,,mert ha nem akkor nem csak az én életemet teszi tönkre hanem az egész családomét is ,,az ismeröseimét is,,az a baj,hogy képes rá,,1-hete megismertem egy srácot vele minden màs újra kapok bokot meg minden olyasmit amit az elmúlt évek alatt a páromtól nem,,amikor nálam volt a mostani barátom aznap kellet volna Facetimoznom vele,de nem vettem fel,, mert ott volt a mostani,,hívot 17-szer gondoltam majd holnap felhívom és kitalálok valamit,, a barátom másnap elment,rá 30-percre megjelent 2-nagydarab alak az ajtom előtt laptoppal a kezükben tudtam,hogy ő küldte őket azonnal beszélnem kellet vele azt mondtam nagyon rosszul voltam le volt némítva a telefonom ezért nem vettem fel,, igazábol nem tudom,hogy mit kéne tennem a fiamat nem adom oda neki éjen le az életemet úgy hogy nem vagyok boldog. Vagy mit csinàljak
2015. dec. 29. 20:28
 1/2 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy engem nem bántana,de azt is tudom a körülöttem lévökét viszont igen ezt én nem akarom
2015. dec. 29. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Rendőrség...
2015. dec. 30. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!