Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elmúlik a szerelem? És ha igen mitől?
Nem akartam a tini párkapcsolatokhoz írni, ott kisebbek vannak tőlem:D lényeg a lényeg. másfél éves kapcsolat. jövőre jön az egyetem. Nagy megpróbáltatás? Vallásos iskolába járok, múltkor az iskolalelkész azzal jött: "a szerelmet egy hormon miatt érezzük amit 2 évig termel a szervezetünk. 2 évnél vagy vége a kapcsolatoknak, vagy nem lesz már olyan mint volt." Meg hogy ebben az életkorban változunk a legtöbbet.. Megmondom őszintén nagyon megijesztett ez a dolog..amikor kb az életemnél is jobban szeretem. Nem tudnám elképzelni a jövőmet nélküle. Tapasztalatok? Tényleg nem lesz már olyan?:C Nyugtassatok meg légyszi, hetek óta ezen vagyok kibukva
18/L
Bocsi, hogy ezt mondom, de ez a lelkész, amit mondott, butaság, és h..lyeség. Mi ez a 2 éves sz..rság?
Az, hogy neki nem jött össze, mert ezt az életpályát választotta, attól még nem kéne ilyenekkel tömni szegény fiatal és tapasztalatlan lányok fejét.
Nyugi, nem a 2 év a vízválasztó. Az viszont igaz, hogy a szerelem egy idő után átalakul szeretetté.
Minden csak rajtad és a párodon múlik, máson nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!