Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szóltak a szüleitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltak a szüleitek akinek jóval idősebb párja van? L/22

Figyelt kérdés
A barátom 35 éves. Nem mertem még elmondani itthon, mert kiakadnának, hogy 13 évvel idősebb. Eddig 2 kapcsolatom volt, de mindkettő velem egyidős volt. Anyum eleve őket se szerette, csak kritizál mindenkit, neki senki se elég jó hozzám.

2015. dec. 28. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, én húsz vagyok, barátom harminckettő, úgyhogy abszolút hasonló a helyzet :). Azt kell mondjam, hogy ez teljesen szülőfüggő dolog egyrészt, másrészt pedig attól is függ, hogy mennyire vagy független tőlük. Tehát nálunk például ez teljesen el lett fogadva, mert teljesen független vagyok tőlük, egyáltalán nem érzik úgy, hogy nekik ebbe bármi beleszólásuk is lenne (külföldön élek félek, őt is ott ismertem meg, 1000x km, talán ezért is). Ha beszélgetni szeretnél írj nyugodtan privátot :). Mióta vagytok együtt egyébként?
2015. dec. 28. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs ekkora korkülönbség, csak 7 év, de még ettől is kicsit ki voltak akadva. Nem mondtak konkrétumot, hogy miért, de feltételezem olyasmi volt a dolog mögött, amit fordított esetben én is gondolnék- nem vesz komolyan, csak kihasználja a naivitásom, vagy pont fordítva, ő már komolyabban gondolja, mint koromból kifolyólag kellene, és idő előtt "megöregít", elvesztem a fiatalságom (21 évesen jöttem vele össze, azóta eltelt két év, már megnyugodtak, de azért az első pár hétben kaptam a kommentárokat, hogy nem nekem való...).

De őszintén... Akkor is úgy gondoltam és most is úgy gondolom, hogy ha vagyok olyan nagylány, hogy egy felnőtt, komoly férfival éljek együtt (mára már összeköltöztünk), akkor nem szabad a szüleim véleményén izgulni. Mármint persze, az a dolguk hogy védelmezzenek, óvjanak a lehetséges veszélyektől, de hacsak nem valami drogos semmirekellővel álltál össze 3 zabigyerekkel, akkor valószínűleg nem lesz igazuk.

2015. dec. 28. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok a párom 35. 2,5 éve együtt vagyunk. A szüleim eleinte érdekesen fogadták, de megszerették a srácot, és azóta már ő is családtagnak számít.
2015. dec. 28. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk csak hat és fél év, de amikor először mondtam anyámnak, meg kellett kapaszkodnia a konyhapultban. :D Aztán csak annyit mondott hogy hát jó, ez van. Ő amúgy sem az a beleszólós fajta, tudja hogy el tudom dönteni, hogy kivel szeretnék lenni.

Apukám felesége a másik oldalról meg pont hogy azt mondta, hogy nálam erre számítani lehetett mert a korábbi barátaim (ők csak egy-két évvel voltak idősebbek) túl értelenek voltak hozzám. Szóval embere válogatja.

De amikor meg be is mutattam őket, akkor már anyukámnak is pozitív volt a hozzáállása, mert végre olyat vittem haza, akinek van világképe, meg jövőképe, satöbbi. Meg apukámmal is rendesen elbeszélgettek (a tető felújításáról, hogy hogy legyen a gerenda meg ilyesmi), nem úgy mint az exek, akikkel csak ilyen kérdezz-felelek alapon tudtak kommunikálni.

Szóval első hallásra fura volt nekik, de aztán meg felüdülés egy érettebb emberrel beszélgetni. De mondom, itt feleakkora volt a korkülünbség.

2015. dec. 28. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 35 éves férfi vagyok. Az a véleményem, ha én járni szeretnék egy lánnyal/nővel, akárhány éves is legyen (25,20,18 pl...) és ő is szeretne velem együtt lenni kapcsolat szinten, akkor igen, pont leszarom, hogy a szülők mit gondolnak:).

Sajnos azt meg tudom érteni, ha nagyon ellenzik a kapcsolatot akkor azzal a lány életét megkeserítik ezzel. DE! Ha jól kijöttök és szeretitek egymást akkor nehogy már a mama meg a papa mondja meg, hogy mi a jó a gyerekének, mivel elmúlt már 18 éves........

2015. dec. 28. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
én 19 vagyok 2 éve együtt vagyunk a barátom 30. Nem szóltak semmit mert az öccsével meg az akkori barátommal sokat jákáltunk el tudta hogy milyen emberre számítson mikor közöltem hogy "ezzel a gyerekkel" megyünk el apumért:) Ugyhogy nem lepődött meg nyilván mondta hogy kicsi sok de ha jol elvagyunk akkor ok.. Az én szüleim sem szólnak bele, elmondják amit szeretnének aztán majd én ugy döntök ahogy akarok meg ugy is fogok ....
2015. dec. 28. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Irigylem a pasit:)
2016. jan. 5. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!