Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Találkoztam exemmel, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam exemmel, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

1 év után újra összefutottunk beszélgetni, előre megbeszéltük. 2 évig voltunk együtt de szétmentünk. A találkozó jól sikerült, nagyon sokat beszélgettünk a kapcsolatunkról, és sok minden másról. Mind a ketten megváltoztunk. Máshogy csinálnánk elég sok dolgot. Ő úgy érzi, hogy sokkal jobb ember lenne ha annó velem maradt, volna.

Én nagyon szeretném vele megpróbálni újra, de azért bennem is vannak olyan dolgok amiktől félnék.

Ő közben most randizik egy másik sráccal azonban nem tudom mennyire alakul a dolog köztük.

Érdemes lenne újra belemenni ebbe a kapcsolatba? Ha igen mit kéne tennem.

21/F

2015. dec. 25. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor fog működni ha képesek lesztek mind a ketten teljesen tiszta lappal kezdeni. El tudjátok felejteni a múltat és egy kisebb veszekedés közben nem felhozni a régi dolgokat. Nem ismerem a szakítás okát, ez nyilván ettől is függ mennyire volt súlyos, de ha szeretitek még egymást, akkor hajrá! :)
2015. dec. 25. 12:16
 2/8 Költőnő? ***** válasza:
mi vezetett a szakításhoz? Ha azok a dolgok tényleg változtak, akkor talán megér egy próbát.
2015. dec. 25. 13:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából a szakítás onnan eredt, hogy ő benne már elmúlt a szerelem, és így volt egy csók mással..... de semmi több és ez után másnap már szakítottunk is.
2015. dec. 25. 15:30
 4/8 Költőnő? ***** válasza:
és mitől múlt el a szerelem?
2015. dec. 25. 15:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen nyilván erről így ketten tehetünk, de közben jött egy új életszakasz mindkettőnknél (egyetem) költözés és ami ezzel jár. Meg kellett szokni az egyetemet, Egyikőnk sem egy könnyű egyetemre jár, és így nagyon kevés időt tudtunk együtt töltetni sajnos. Azonban tényleg az lenne a kérdés, hogy ő mit gondolna erről az egész kezdésről. Beszélő viszonyban vagyunk. Azonban amikor nem kell akkor nem beszélünk, mert nem járunk. De ha beszélünk akkor közvetlen a kapcsolat.
2015. dec. 25. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
ezek alapján én belevágnék. miért ne.
2015. dec. 27. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Adam Joyrider - Visszaszerzem az exem!- ezt mindenképpen töltsd le ncore-ról! Ebbe minden bennevan. Sokan ott ,,bukják" el a dolgot, hogy ha már visszaszerzik az exet, nem tudják hogyan is tovább... Én végigolvastam, nagyon hasznos, sok sikert!! 28/f
2015. dec. 27. 21:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi, már le is töltöttem, majd ha lesz időm átfutom. Te hasznosnak találtad? Bár még nem tudom hogy ő kell e vagy valaki más helyette, de majd meglátom mennyire van hatással rám ez a könyv.

Köszi

2015. dec. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!