Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Találkoztam az exemmel és azóta hiányzik
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam az exemmel és azóta hiányzik. Nagyon szégyellem magam, mert van barátom több mint 1 éve. És nagyon rossz úgy a szemébe nézni, hogy én másra gondolok.
Légyszi ne ítéljetek el. Az exhez biztos nem mennék vissza
#ex-hiányzik
2015. dec. 23. 20:33
1/7 anonim válasza:
Felkavarta az emlékeket. Semmit ne csinálj, el fog múlni.
2/7 anonim válasza:
Meddig voltatok együtt, mikor szakítottatok ? ezektől függ !
3/7 A kérdező kommentje:
előző kapcsolat volt nagyon keveset kb másfél hónap
2015. dec. 23. 21:02
4/7 anonim válasza:
Biztos játékosabb volt a Jancsija, mint a mostaninak és hiányzik neked is az igazán jó szex.
5/7 anonim válasza:
Még nem zártad le 100%-ban a múltadat és a hozzá tartozó érzelmeket, ez ebből is látszik!
Majd, ha teljesen lezárod magadban, akkor közömbös lesz számodra a srác.
6/7 anonim válasza:
Már illett volna lezárni több mint egy év után.Vagy az van amit a 21:15-ös ír vagy ráuntál a barátodra.Ja és kerüld a "véletlen" találkákat az exxel.
7/7 anonim válasza:
2 pasi. az kell neked... itt a karácsony és megérdemled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!