Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több százezerért vesz nekem karácsonyi ajándékot, miért kell titokban tartani a kapcsolatunkat?
Tegnap ajándékoztunk és kaptam tőle egy elég drága kiskutyát és egy nyakláncot. Ez mind szép és jó, viszont a kapcsolatunk olyan, mintha viszonyunk lenne.
Szeret, ezt tudom, de nem értem, miért kell ez... Az elején az volt, hogy ő mindenkit letagad, mert nem akarja, hogy az ő életéről beszéljenek mások, meg hogy a családja is piszkálja már, hogy legyen végre egy tartós kapcsolata. Odáig már eljutottunk, hogy a szüleinek bemutatott, sőt, pénteken megyek hozzájuk vacsorára. Ezért nem értem, hogy miért kell így titkolózni. Megyünk wellnessezni most is, de mondta, hogyha a barátnőim, vagy bárki kérdezi, mondjam, hogy anyáékkal megyek...
Gratulálok neked, és az újgazdag kis barátodnak is.
Gondolom 19 évesen ő dolgozott meg 12 órában a több száz ezerért az ajándékodra.
Tudod mit gondolok. A barátod egy olyan ember aki hozzászokott, hogy ő mindent megkap az életben ingyen, és KB úgy van vele, hogy örül neki, hogy talált egy ilyen nőt, aki pénzért fekszik neki.
Szerintem nem gondolkodik életre szóló kapcsolaton, vagy tán tart is tőle.
Az ajándék... ha neki belefér miért ne venné meg, ha te meg örülsz neki. Szóval annak az értékéből ne következtess a szándékaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!