Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem bele fogok dögleni ha nem fogok tudni szeretkezni valakivel hamarosan. Mit csináljak? 21/F
Figyelt kérdés
El se megyek sehova csak ülök a sötét szobában. Vagy elmegyek remetének egy erdőbe aztán próbálok megélni.2015. dec. 22. 20:50
11/15 A kérdező kommentje:
Én komolyan azon is gondolgodtam, hogyha sok felesleges pénzem lesz, ku*vákhoz járnék és megpróbálnám lebeszélni őket arról, amit csinálnak. :D Ha már ha egy jó útra tér, már megérte.
2015. dec. 22. 21:13
12/15 A kérdező kommentje:
#10 Nem tudom tudod-e milyen az a fenenagy ürességérzet, ami ilyen háromszor egymásutáni kiverések után uralkodik el az emberen. Ne akard tudni.
2015. dec. 22. 21:14
13/15 anonim válasza:
Intézd el magadnak. Aztán kezdj valami kőkemeny edzésbe. Levezeted vele az energiádat is, plusz fél év múlva már látható eredménye lesz, ami miatt több esélyed lesz ismerkedni.
14/15 anonim válasza:
11#
Túl sokszor láttad a Micsoda Nő!-t, ébredj fel inkább.
Biztos ott hagyja a nettó fél-egy milliós adómentes jövedelmét amit különösebb erőfeszítés nélkül szerez csak azért, hogy elmenjen eladónak vagy valami gyárba gürcölni több száz órát minimálbér közeli összegért pusztán csak a te kedvedért... :D
Ugyanilyen ürességet éreznél egy olyan lány után is akivel érzelmek nélkül lefekszel háromszor egymás után.
15/15 A kérdező kommentje:
#14 Hát ezaz, valakinek ez megoldás, de én tudom hogy nekem semmit sem segítene, így még nehezebb helyzetben vagyok.
2015. dec. 22. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!