Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem bele fogok dögleni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem bele fogok dögleni ha nem fogok tudni szeretkezni valakivel hamarosan. Mit csináljak? 21/F

Figyelt kérdés
El se megyek sehova csak ülök a sötét szobában. Vagy elmegyek remetének egy erdőbe aztán próbálok megélni.
2015. dec. 22. 20:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én komolyan azon is gondolgodtam, hogyha sok felesleges pénzem lesz, ku*vákhoz járnék és megpróbálnám lebeszélni őket arról, amit csinálnak. :D Ha már ha egy jó útra tér, már megérte.
2015. dec. 22. 21:13
 12/15 A kérdező kommentje:
#10 Nem tudom tudod-e milyen az a fenenagy ürességérzet, ami ilyen háromszor egymásutáni kiverések után uralkodik el az emberen. Ne akard tudni.
2015. dec. 22. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Intézd el magadnak. Aztán kezdj valami kőkemeny edzésbe. Levezeted vele az energiádat is, plusz fél év múlva már látható eredménye lesz, ami miatt több esélyed lesz ismerkedni.
2015. dec. 22. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:

11#

Túl sokszor láttad a Micsoda Nő!-t, ébredj fel inkább.

Biztos ott hagyja a nettó fél-egy milliós adómentes jövedelmét amit különösebb erőfeszítés nélkül szerez csak azért, hogy elmenjen eladónak vagy valami gyárba gürcölni több száz órát minimálbér közeli összegért pusztán csak a te kedvedért... :D

Ugyanilyen ürességet éreznél egy olyan lány után is akivel érzelmek nélkül lefekszel háromszor egymás után.

2015. dec. 22. 21:19
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 Hát ezaz, valakinek ez megoldás, de én tudom hogy nekem semmit sem segítene, így még nehezebb helyzetben vagyok.
2015. dec. 22. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!