Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol találhatnék már végre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék már végre egy normális, értelmes, érzelmes lányt?

Figyelt kérdés

20 éves fiú létemre még mindig nem sikerült megtalálnom azt a lányt, akivel kölcsönösen szeretni tudnánk egymást, pedig már szinte mindenhol próbálkoztam... Szórakozóhelyeken általában csak kalandot keresnek az emberek, tömegközlekedési eszközökön vagy egyéb nyilvános helyeken nem igazán nyitottak az ismerkedésre, interneten pedig rengetegen kamuznak, a maradék 10% meg messze van.

Mit tehetnék, hogy ne egyedül öregedjek meg? :/

Szerintem nincsenek nagy elvárásaim, szinte csak annyi, hogy mindenről tudjak vele beszélgetni. Szerintem ha nincs meg a kellő mennyiségű kommunikáció egy kapcsolatban, akkor az egy idő után unalmassá válik.

Külsőre meg csak annyi az elvárásom, hogy ápolt legyen.

2015. dec. 21. 21:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én 41 éves normi,sokat dolgozó,jóképűnek tartott férfi vagyok és még mindig keresem az igazit.Hölgyeim,privát üzik jöhetnek :)
2016. febr. 28. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Mit nem adnek azert, hogy 20 eves legyek...akkor nem ereznem magam kesesben. Ne aggodj kedves kerdezo, idod mint a tenger. Te legalabb szingli vagy keresesre szabad. Az en korosztalyomban (30-as) sokan vannak rossz kapcsolatban, ami rosszabb, mint keresgelni es egyedul lenni. Legyel optimista, pozitiv es biztos megtalalod akit keresel.
2016. febr. 28. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:

,,20 éves létemre" :-)

Azért nem kell kétségbeesni,van még időd. Ahhoz képest,hogy 20 éves vagy,elég érett a gondolkodásod,ami tök jó.

Én sem találtam még normális férfit,a korombeliek többsége éretlen,az idősebbek meg foglaltak,de nem kell ezen keseregni.

Biztos találsz valakit,mert sok lány keres olyat mint te

2016. febr. 29. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:
erre én is szeretném tudni a választ..én se találok olyat akivel lehet valamit is tervezni..24/F
2016. febr. 29. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!