Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék már végre egy normális, értelmes, érzelmes lányt?
20 éves fiú létemre még mindig nem sikerült megtalálnom azt a lányt, akivel kölcsönösen szeretni tudnánk egymást, pedig már szinte mindenhol próbálkoztam... Szórakozóhelyeken általában csak kalandot keresnek az emberek, tömegközlekedési eszközökön vagy egyéb nyilvános helyeken nem igazán nyitottak az ismerkedésre, interneten pedig rengetegen kamuznak, a maradék 10% meg messze van.
Mit tehetnék, hogy ne egyedül öregedjek meg? :/
Szerintem nincsenek nagy elvárásaim, szinte csak annyi, hogy mindenről tudjak vele beszélgetni. Szerintem ha nincs meg a kellő mennyiségű kommunikáció egy kapcsolatban, akkor az egy idő után unalmassá válik.
Külsőre meg csak annyi az elvárásom, hogy ápolt legyen.
,,20 éves létemre" :-)
Azért nem kell kétségbeesni,van még időd. Ahhoz képest,hogy 20 éves vagy,elég érett a gondolkodásod,ami tök jó.
Én sem találtam még normális férfit,a korombeliek többsége éretlen,az idősebbek meg foglaltak,de nem kell ezen keseregni.
Biztos találsz valakit,mert sok lány keres olyat mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!