Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmeséled életed legromantikusabb momentumát?
Nem szeretnék feleségül menni hozzád, az előbb még a kedves barátnőddel töltött legjobb pillanatodat elemezted, most pedig az én kezemre húznád a gyűrűt. Még ilyet... :P
Tudom, ünneprontó vagyok. Szánom-bánom. :(
8 hónapos ismerkedés után bevallottam, hogy többet érzek haverságnál, barátságnál, és ha ő is úgy érzi, lehetne közöttünk több is. Akkor romantikus pillanatnak tűnt. Másnap hallottam vissza, hogy a hátam mögött röhögtek ki ő és a barátnői, elterjesztve rólam, hogy egy nyálgép vagyok, és amúgy se lenne soha esélyem sem nála, sem egy hozzá hasonló kaliberű nőnél. Kicsit félreismertem őket, jól pofára estem, senkinek nem kívánom azt, ahogy az eset után mindenki előtt égett a pofám. Még két hétig bírtam azon a munkahelyen, majd leléptem.
Kerülök mindenféle romantikus élethelyzetet! Semmi hasznom nem származik a nyáladozásból. Még egyszer nem csinálok komplett idiótát magamból. Ja, ez kb. 12 éve történt. 32/F
Első olyan csókom volt, amit olyan lánnyal váltottam akibe beleszerettem.
Balaton part, ismerősi társaság.Mindenkinek leesett, hogy bejövünk egymásnak, esti fürdőzésnél kettesben hagytak a többiek, de fel sem tűnt.Telefonról bekapcsolva maradt a zene és szerelmes számra váltott.Elkezdtem énekelni és csatlakozott.Akkor tudtam, hogy itt az ideje a dolgoknak.Összebújva ültünk, felmutattam a csillagokra és mikor felnézett megcsókoltam.Aztán még van fél órán át csak ültünk és csókolóztunk.Aztán kezdett kuva hideg lenni úgyhogy egymást átölelve sétáltunk vissza a szálláshoz :D
az egész úgy kezdődött, hogy kinyitottam a hűtőt...
#foreveralone
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!