Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szerintetek a legromantikusabb hely, ahol történhet az első csók?
Figyelt kérdés
Valószínűleg holnap lesz, mert utalt rá, és én döntöm el, hogy hová menjünk randizni.. Én valami különlegesre, és romantikusra gondoltam.. De egyszerűen nincs ötletem.. Szerintetek?:)
14/L
2013. okt. 22. 17:57
2/10 anonim válasza:
ágyam♥ és az nem csak csókolózásra jó! :))
3/10 anonim válasza:
hát pl esti hóesésben elég romantikus.
4/10 anonim válasza:
14 évesen randizol? xDDD Hova süllyedt ez a világ?
6/10 anonim válasza:
Párizs..Eiffel torony...szerintem elég romantikus.
(nem írtad merre laksz, így nehéz konkrét helyet megadni)
De amúgy egy híd közepe?
7/10 anonim válasza:
Budapesten laksz? Mert akkor azert van sok valasztek. Fel lehet setalni a Varba, Margit- sziget, Dunapart, mozi, kavezo, meg Ezer mas hely. Nem ismerlek,nem tudom mit szeretsz.
8/10 A kérdező kommentje:
miért lenne züllödt a világ, ha én 14 évesen randizom?! a középkorban, már rég be lenne kötve a fejem... egyébként, én valami különlegesre gondoltam, amit soha nem felejtek el..
2013. okt. 22. 18:39
9/10 anonim válasza:
Párizsban, az Eiffel toronyban, karácsony estéjén :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!